Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Nieuw-Buinen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Nieuw-Buinen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Nieuw-Buinen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Nieuw-Buinen bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Nieuw-Buinen niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 5 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Nieuw-Buinen. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Borger-Odoorn voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Nieuw-Buinen

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.

Eurostate 9, Stadskanaal
Winkelruimte te huur, 108m2

Huurprijs: Op aanvraag scherpe deal mogelijk!

Eurostate 8-9, Stadskanaal
Winkelruimte te huur, 72m2-108m2

€ 930 tot € 1.400 per maand

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Nieuw-Buinen

Nieuw Buinen is het grootste dorp in de gemeente Borger Odoorn. Plaats of zoek hier bedrijfsruimte op bedrijvenpark de Drentse Poort en Dideldom, winkelruimte in Nieuw Buinen centrum (beperkt) en andere bedrijfspanden te huur en te koop. Nieuw Buinen heeft tot slot circa 5100 inwoners. Nieuw Buinen ligt samen met Ter Apelkanaal, Musselkanaal en Stadskanaal in de zogenaamde Kanaalstreek.