Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Kantoorruimte te huur en te koop in Schijndel

  • Kantoorruimte te huur en te koop

  • Koop: prijs n.o.t.k. € 1,-kosten koper / Huur: € 90,-per vierkante meter per jaar excl. BTW

  • 1.704 m2
Aangeboden door JLL
  • Kantoorruimte te huur

  • € 100 m²/jaar

  • 77 m2
Aangeboden door Raadhage Makelaardij

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeentenEr zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.


Kantoorruimtes in Schijndel


Bekijk alle 2 kantoorruimtes te huur en te koop in Schijndel. Bekijk de omschrijving, foto's en plattegronden en vind direct de kantoorruimtes die u zoekt. Nieuwe kantoorruimtes in Schijndel voor jou vind je bij Bedrijfspand.com.

Schijndel is een groot dorp gelegen op een centrale locatie in Noord-Brabant. Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg zijn op enkele kilometers van Schijndel gelegen. Daarnaast zijn ook Belgie en de Randstad goed bereikbaar vanuit Schijndel. Belangrijke wegen rondom Schijndel zijn: de A50, de N279, de N622, de N637, de N618, de N617 en de N606. Schijndel kent vijf bedrijvenlocaties, deze zijn alle vijf te bereiken door middel van de Structuurweg, via deze weg heeft u een snelle verbinding met de belangrijke wegen rond Schijndel. De bedrijvenlocaties zijn: Duin I, Duin II, Duin III, Molendijk en Rooiseheide. Daarnaast zijn er rond het centrum van Schijndel nog een aantal kantoren gevestigd. Schijndel biedt diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van kantoorruimte.