Resultaten laden ...

Koningin Wilhelminaplein 1

45 - 400 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westlandgracht

Kantoorruimte huren Koningin Wilhelminaplein 1 (Amsterdam Westas)

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte welke te huur is tegen flexibele voorwaarden, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. In dit gebouw is het namelijk mogelijk om vanaf drie maanden een kantoorruimte te huren. Naast de flexibiliteit beschikt het gebouw ook over hoogwaardige faciliteiten. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Beschikbaarheid World Fashion Center
Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 10.000 m2 en is verdeeld over 10 verdiepingen. De verhuurbare kantoorruimtes variëren in oppervlakte van 50 tot 500 m2. De ruimtes worden gestoffeerd opgeleverd en zijn onder andere voorzien van huidig plafond structuur en vloerafwerking. Kom je met de auto richting het kantoor? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage gesitueerd waar in totaal 950 parkeerplekken gerealiseerd zijn. Een parkeerplek is al te huur vanaf €1.850,- per jaar, exclusief BTW.

Locatie en bereikbaarheid
Aangezien het kantoorgebouw is gelegen aan de ringweg A10 west, is het uitstekend bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid erg goed. Tram en bushalte Delflandlaan is gelegen op enkele minuten lopen vanaf het gebouw waardoor het centrum van Amsterdam goed bereikbaar is. Ook is het trein- en metrostation Amsterdam Lelylaan binnen 5 minuten loopafstand van het gebouw.