Resultaten laden ...

Aluminiumstraat 3

1.170 m2 bedrijfsruimte te koop in Nederweert

Kenmerken

Prijs € 2.100.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Te koop: recent gebouwde bedrijfshal met kantoorruimte dit pand is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijvenpark Pannenweg, gelegen aan de Aluminiumstraat 3, 6031 TT te Nederweert. Dit prachtig afgewerkte pand biedt hoogwaardige voorzieningen, waaronder 2 overheaddeuren met hoogtes van 4.1 meter en 4.7 meter, en een ruim voorterrein voor parkeren en manoeuvreren. Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, met oa overal vloerverwarming en luxe afwerking van de kantoorruimte met glazen wanden. Het pand beschikt tevens over een pantry, zowel beneden als boven, en kantoorruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Bovendien is het pand voorzien van een glasvezelaansluiting.

Afmetingen:
Perceel: 1.900m²
Kantoorruimte: Circa 120m²
Bedrijfsruimte: Circa 1050m²

Vraagprijs:
€2.100.000 k.k. excl. btw.

Bouwjaar:
2018

Aanvaarding:
In overleg met de verkoper.

Ligging:
Het bedrijfspand is gunstig gelegen ten opzichte van rijks en snelwegen en direct bij de afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht en de rijkswegen N266, richting Helmond/ A67 en N275 richting Venlo en tevens goed gelegen tussen Amsterdam en Maastricht-Aken. Nederweert is strategisch goed gelegen in Nederland tussen Eindhoven en Maastricht en nabij de grens met buurlanden Duitsland en België.

Het parkmanagement met onder andere toegangscontrole d.m.v. camera's in de avond is slechts één van de pluspunten die dit bedrijventerrein tot een zeer aantrekkelijke vestigingslocatie maakt.

Koopcontract:
Koopovereenkomst volgens Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor Bedrijfs- onroerend goed (model 2019).

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Nederweert
Sectie: A
Nummer: 6708

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Als u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan