Resultaten laden ...

Bierbrouwersweg 31 A

533 m2 bedrijfsruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 39.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Barwoutswaarder
Bedrijventerrein Barwoutswaarder

TE HUUR
Bedrijfsruimte
Bierbrouwersweg 31A
3449 HW WOERDEN

Op het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” gelegen bedrijfsruimte (bouwjaar 1979) met gedeeltelijke verdiepingsvloer en buitenterrein.

De bereikbaarheid van het object is met zowel eigen als openbaar vervoer goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het object in circa 5 minuten met de (vracht)auto bereikbaar. De bushalte is op 650 meter van het object gelegen aan de Hollandbaan. Er wordt een rechtstreekse verbinding met Woerden CS onderhouden.

Bedrijventerrein Barwoutswaarder is ten westen van het centrum Woerden gelegen. Het is een traditioneel bedrijventerrein met kleinschalige en middelgrote bedrijfsruimten, enkele kantoorgebouwen en woningen. De doorgaande wegen Hollandbaan, Hoge Rijndijk en Barwoutswaarder grenzen direct aan het bedrijventerrein. Barwoutswaarder heeft een netto bedrijfsoppervlakte van 31 ha. Er zijn 145 bedrijven gevestigd met een totaal van 2.170 arbeidsplaatsen.
In de directe omgeving zijn lokaal tot regionaal opererende bedrijven zoals o.a. Stoffeerderij C. van Straaten & Zn, Van Dam Natuursteen, Houthandel Woerden, Purple Haze Sound en diverse autobedrijven gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:

Bierbrouwersweg 31A
• circa 425 m² bedrijfsruimte op de begane grond
• circa 28 m² entree en kantoorruimte op de begane grond
• circa 80 m² kantoorruimte op de verdieping
• circa 125 m² houten entresolvloer.

Omschrijving bedrijfsruimte

Het object bevindt zich aan de gezamenlijke inrit achter Bierbrouwersweg 31 en is afgesloten middels een hekwerk met dubbele draaipoort. De bedrijfsruimte is toegankelijk via de overheaddeur en een separate entree met loopdeur en gangzone. De hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt 5,8 meter.

Voorzieningen
• elektrisch bedienbare overheaddeur
• vrije hoogte hal circa 5,4 meter, circa 2,6 m op de verdieping en 3,2 m onder het entresol
• betonvloer met een vloerbelasting van 4.000 kg/m2
• lichtstraat en vensters in de achtergevel
• (hoofdzakelijk) vonkvrije LED-armaturen
• plafondventilatoren
• brandslanghaspel en schuimblussers
• persluchtleidingen
• hoofdmeterkast met 3x63 Ampère aansluiting, onderverdeelkasten en krachtstroomaansluitingen
• inbraakalarminstallatie.

Omschrijving kantoorruimte

In de gangzone bij de entree bevinden zich de hoofdmeterkast, een toiletruimte en een afgescheiden inbouwkantoor. Op de verdieping bevinden zich een kantoor- en kantineruimte, archiefruimte en sanitaire voorzieningen. De ramen op de verdieping zijn te openen.

Voorzieningen
• opbouw LED-verlichtingsarmaturen
• cv-installatie v.v. radiatoren
• pantry met onder- en bovenkasten
• toilet op de begane grond en wasruimte v.v. dubbel toilet en wastrog op de verdieping
• huidige vloerbedekkingen.

Algemene informatie object

Parkeren
4 parkeerplaatsen achter het object (op afsluitbaar eigen terrein).

Bestemming
Conform het bestemmingsplan heeft de locatie de Bestemming “bedrijventerrein” met functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”, dubbel-bestemming “Waarde-Archeologie 4” en de geluidsaanduiding geluidszone “Industrie”.
De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2, bedrijfsgebonden kantoren en productiegebonden detailhandel (beiden ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie).
Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 39.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 30 per maand, te vermeerderen met BTW en betreffen de kosten voor het onkruidvrij houden van de bestrating en het jaarlijks leegzuigen van de straatkolken.

Huurder dient de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra rechtstreeks aan de nutsbedrijven te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel “kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW” van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2015.

Aanvaarding
Per direct

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.