Resultaten laden ...

Boylestraat 30

1.000 - 8.015 m2 bedrijfsruimte te huur in Ede

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Schuttersveld-Zuid
Bedrijventerrein Ede BT A12 Zuid

Nieuw te realiseren bedrijfspand met kantoorruimte gelegen op een perfecte zichtlocatie langs de Rijksweg A-12. De locatie is gelegen op bedrijventerrein BTA12 aan knooppunt Maanderbroek langs de Rijkswegen A30 en A12. Het pand bestaat uit hoogwaardige bedrijfsruimte met een hoogte van ca. 10 meter en is voorzien van een laaddock en overheaddeur (hoeveelheid in overleg). De kantoorruimte aan de voorzijde is gelegen op de verdieping en biedt een mooi zicht op de A12. Parkeren kan op begane grond niveau onder het kantoor. Tevens bevindt zich hier de entree.

Adres:
Boylestraat 30-32 te Ede

Type:
Bedrijfs-/kantoorruimte.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte ca. 3.500 m².
Kantoorruimte ca. 375 m².

- de metrages zijn desgewenst aan te passen.
- te huur vanaf ca. 1.000 m².
- metrage uit te breiden tot ca. 7.300 m² bedrijfsruimte en kantoor in overleg.
- de vrije hoogte van de hal bedraagt 10 meter.

Tevens beschikbaar het naastgelegen pand van ca. 3.790 m² bedrijfsruimte en 350 m² kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
De prijsstelling is gebaseerd op een casco-oplevering. Afbouw van het pand is bespreekbaar. Graag bespreken wij op basis van uw wensen de mogelijkheden en prijzen.

Parkeren:
N.t.b.

Bijzonderheden:
- unieke zichtlocatie.
- perfecte bereikbaarheid.
- op maat te realiseren.
- vrije hoogte van ca. 10 m.
- laaddocks.
- bevoorrading via extra brede weg.
- glasvezel te realiseren.

Ligging:
In de kom van de A12 en de A30 ontwikkelt de gemeente Ede een duurzaam bedrijventerrein: BTA12. Dit bedrijventerrein van 100ha. groot, ligt in het hart van de Food Valley.

Collectieve voorzieningen:
BTA12 kenmerkt zich door haar duurzame karakter en het ruime aanbod aan collectieve voorzieningen. Het terrein beschikt over een Warmte-Koude opslag systeem, waar gevestigde organisaties zich op aan kunnen sluiten. Tevens bevat BTA12 een collectief blussysteem. Dit betekent dat u als bedrijf niet individueel hoeft te investeren in een sprinklertank, maar dat u aansluit op het reeds aangelegde systeem hiervoor. Er is ook ruime parkeergelegenheid, waaronder een collectieve parkeerplaats; wanneer een bedrijf niet langer het parkeren op eigen terrein kan oplossen, kan op één van deze kavels geparkeerd worden.

Parkmanagement:
Op BT A12 bestaat het concept parkmanagement. Alle bedrijven worden direct lid van deze belangenorganisatie. Parkmanagement omvat een ruim aanbod aan diensten waaronder: beveiliging (24 uurs bewaking door middel van live registratie door camera’s, kentekenregistratie, actieve beveiliging) en bebording. Door de KVO certificering op het bedrijventerrein maakt u kans op bijvoorbeeld korting op verzekeringen.

Bereikbaarheid:
Per auto
Bedrijventerrein A-12 is zowel per eigen vervoer als ook per openbaarvervoer zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A-30 welke aansluit op de rijkswegen A-12 en A-1.

Per openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes en NS-station Ede-Wageningen bevindt zich eveneens op korte afstand.