Resultaten laden ...

de Langeloop 10 S

20 - 220 m2 bedrijfsruimte te huur in Schagen

Kenmerken

Huurprijs € 1.300 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten westen van Schagen
Bedrijventerrein LAGEDIJK

Dit unieke bedrijfsunit met kantoorruimte is gelegen aan de Langeloop 10S in Schagen op bedrijventerrein "De Lagedijk”. De riante bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het in 2010 ontwikkelde "Businesspark Langedijk dat bekend staat om haar diversiteit van aanwezige bedrijven.

Met name voor ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf die opzoek zijn naar een grote(re) bedrijfsruimte met een inpandig kantoor is deze bedrijfsunit uitermate geschikt.

De bereikbaarheid is prima dankzij de ontsluiting via het bedrijventerrein richting Schagen en naar de N245 Westerweg die enerzijds leidt naar Alkmaar en anderzijds richting strand (Callantsoog/Sint Maartenszee) en naar Den Helder.

De gehele bedrijfsunit heeft een totaal gebruiksoppervlak van 240 m² en daarmee heeft het vele mogelijkheden.

Op de begane grond ( totaal 110 m2), in de entree bevind zich ook een afgesloten ruime entree, met toiletruimte en meterkast en mooie houtentrap naar de boven verdieping. Een toegangsdeur naar de werkplaats welke is voorzien van een aparte opslagruimte.

De werkplaats is ook direct van buiten toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur met een vrije hoogte van 3,8 m. Verder is er voldoende parkeergelegenheid op het mandelige parkeerterrein.

De tweede verdieping ( totaal 110 m2) bereikt u via de royale trap waar U uit komt in een open werkruimte ,met daglichtkoepel . Verder bevind zich hier de kantoorruimte met een raampartij voorzien van te openen ramen en een kleine ( afgescheiden) pantry. Boven het kantoor komt men, via een trap, bij een entresolvloer / opslagruimte van 20m2

Tussen het kantoor en de open werkruimte bevind zich ,als afscheiding, een multifunctionele balie.

Tevens is de unit voorzien van:
- verlichting in alle ruimtes
- werkplaats voorzien van aparte hete lucht verwarming
- extra spoelbak in werkplaats met W/K water
- C/V- verwarming in de bergruimte beneden
- brandwerend planfond in de werkplaats
- betimmering om de trap naar boven
- pantry met CV unit .
- camera observatie systeem met 4 camera's en opname capaciteit.
- alarm systeem met sensors in en op diverse plaatsen.

Uitgangspunten met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:

1. Gehuurde
De Langeloop 10 S , 1742 PB , Schagen

2. Huurprijs
€ 1.300,- per maand, excl. BTW. Service kosten € 130.- p.m.

3. Huuringangsdatum
per direct

4. Huurperiode
voorkeur verhuurder huurperiodes vanaf 2 jaar

5. Huurbetaling
Per kalendermaand vooruit.

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Model huurovereenkomst Kantoorruimte en de bijbehorende Algemene Bepalingen Kantoorruimte door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Bij aanvang huur zal er een waarborgsom gevraagd worden van 3x de maandhuur.

9.Aanvullende bepalingen Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.

Koopcondities

Vraagprijs: € 265.000,- k.k. (BTW niet van toepassing)

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: Per direct

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan is bedrijvigheid toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Aansprakelijkheid
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================