Resultaten laden ...

Distributiestraat 51 B

120 m2 bedrijfsruimte te huur in Giessen

Kenmerken

Huurprijs € 895 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in buitengebied
Bedrijventerrein DE RIETDIJK OOST

Distributiestraat 51B te Giessen | Instapklare bedrijfsunit gesitueerd in hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw!

ALGEMEEN
Deze instapklare bedrijfsruimte is gelegen op zichtlocatie vanaf de N322 te Giessen. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en is o.a. voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, loopdeur, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. De verdieping betreft een net afgewerkte kantoorruimte welke voorzien is van vloerverwarming, een keurige vloerafwerking en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Direct aan de voorzijde beschikt de bedrijfsunit over diverse eigen parkeerplaatsen.

STERKE PUNTEN
- Instapklare afwerking
- Representatieve uitstraling
- Energielabel A+
- Parkeren voor de deur

OPPERVLAKTEN
- Ca. 60 m² bedrijfsruimte begane grond
- Ca. 60 m² kantoor-/opslagruimte verdieping

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Loopdeur
- Traphek
- Te openen ramen
- Pantry
- CV-ketel met vloerverwarming
- Verwarming d.m.v. radiator (achterste gedeelte BG)
- Afgewerkte toiletruimte met tegelwerk
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Krachtstroomvoorzieningen

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2011 gerealiseerd. De units zijn gebouwd op een onderheide betonfundering. De vloer is eveneens onderheid en is monoliet afgewerkt. De gevels hebben een representatieve uitstraling door het gebruik van metselwerk en horizontaal geplaatste geveldelen. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten met isolatie. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het verzamelgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel etc. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd nabij de entree van het bedrijventerrein.
Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

PARKEREN EN TERREIN
Terrein volledig verhard d.m.v. betonklinkers, eigen parkeerplaatsen voor de deur

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming betreft bedrijfsdoeleinden, te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoorruimte.

KADASTER
Woudrichem - I - 2740 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 895,00 excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan