Resultaten laden ...

Industrieweg 2 g

60 m2 bedrijfsruimte te huur in Giessen

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in buitengebied
Bedrijventerrein DE RIETDIJK NOORD

Industrieweg 2G Giessen | Combineer praktische bedrijfsruimte met stijlvolle kantoorruimte
 
ALGEMEEN
Het betreft een bedrijfsunit gesitueerd op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw op een goede plek langs de doorgaande weg op het bedrijventerrein. De unit bestaat op de begane grond uit een nette bedrijfsunit van circa 90 m2. De verdieping is open ingedeeld en kan gebruikt worden als kantoorruimte, showroom of eventueel als opslag. De verdieping is stijlvol afgewerkt in industriële stijl met een prachtige eilandkeuken als blinkvanger. De schuin weglopende gevel geeft het geheel extra stijl.
 
STERKE PUNTEN
- Betonvloeren op zowel de begane grond als de verdieping
- Langs doorgaande weg op het bedrijventerrein
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Zeer stijlvolle kantoorruimte
- Uitbreiden op termijn kan, zonder te hoeven verhuizen
- Betaalbaar 
???????
OPPERVLAKTEN
Ca. 90 m2 bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 90 m2 kantoorruimte op de verdieping

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
 
BOUWAARD
Het gebouw is enkele jaren geleden gerealiseerd, als uitbreiding op de reeds bestaande bebouwing. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan kwaliteit van de bouw, zo is er op de onderste laag een hoog opgemetselde borstwering toegepast, daarboven is de gevelbeplating in zwart uitgevoerd. Het geheel heeft een solide, nette uitstraling. Boven de bedrijfsunits is een separate kantoorlaag met kantoorruimten, alle tussenvloeren zijn uitgevoerd in beton, wat geluidsoverlast tussen huurders tot een minimum beperkt. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten, geïsoleerd en voorzien van bitumen dakbedekking. In het gehele gebouw is isolatie toegepast, wat zorgt voor een laag verbruik in de stookkosten. Het pand beschikt over een energielabel A.
 
OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.
 
Algemeen:
Volledig elektrische installatie met krachtstroom
Brandblusmiddelen
Terreinverharding met betonklinkers
Buitenverlichting
Overheaddeur

Bedrijfsruimte:
Elektrische installatie met krachtstroom
Overheaddeur met loopdeur
Betonvloeren

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.
 
OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
 
HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.
 
ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.