Resultaten laden ...

Gasstraat-Oost 11 H

106 - 459 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 48.500 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Landweer
Bedrijventerrein LANDWEER

Locatie
Dit bedrijfsobject is gelegen pal aan de Gasstraat-Oost en heeft daardoor een maximale exposure. Het complex is gelegen op het voormalige Philipscomplex en daar zijn de afgelopen jaren forse ontwikkelingen geweest. Zo hebben zich hier reeds Euromaster bandencentrale, Würth, INQAR Autoverhuur, Warmteservice Oss, De Jonge Coatings en Felix Verfgroep gevestigd. Al met al een energiek terrein met moderne bedrijfsgebouwen en ondernemers van niveau.

Object
Op deze bijzondere plek (direct grenzend aan de ruimte van Plieger, Sanitairgroothandel) komt per 1 januari 2025 deze bedrijfsunit (totaal circa 565 m²) beschikbaar, waar thans nog Carglass gehuisvest is.

Aan de voorzijde van het pand is de unit voorzien van een fraaie entree-/balieruimte met toiletruimte voor bezoekers, kantoor en kantine, alsmede wasruimte met toiletten voor personeel (totaal circa 106 m²). Direct aangrenzend is de bedrijfsruimte (totaal circa 459 m²) gesitueerd.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6 meter en een vrije overspanning van maar liefst 17 meter! De drie overheaddeuren (4x4,24 meter) waarvan twee in de zijgevel en één aan de zijde van de Starterstraat geven het pand maximale toegankelijkheid. De bedrijfsruimte is daarnaast o.a. voorzien van betonvloer, drie elektrisch bedienbare overheaddeuren, Mark gasheater met warmtedrukkers, krachtstroomaansluiting(en) en LED-armaturen. Het aanwezige alarm en persluchtleidingen zijn eigendom van de huidige huurder.

Via een schuifpui bereikt men de ruime entreeruimte die onder andere voorzien is van hete-lucht-gordijn, systeemplafond met LED-verlichting, kabelgoten, meterkast voorzien van eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra), mindervalidetoilet en nog een separate toiletruimte , airco-unit, verwarming middels Nefit c.v. ketel voorzien van radiatoren. Aangrenzend is een kantoor chef-magazijn gesitueerd en separate kantine ruimte voorzien van pantry met close-in-boiler. Tevens zijn hier twee personeelstoiletten gesitueerd met aparte gelegenheid tot het wassen van de handen. De aanwezige receptiebalie is eigendom van vertrekkend huurder.

Parkeren
Direct vóór het object aan de zijde van de Gasstraat-Oost zijn 8 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het complex waarvan deze unit onderdeel uitmaakt ligt in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst. Toegestaan zijn daarnaast o.a. detailhandel in grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan