Resultaten laden ...

IJsselstraat 35

359 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Elzenburg
Bedrijventerrein ELZENBURG ZUID

Welkom bij deze unieke kans op een uitstekende bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein Elzenburg-De Geer. Met een oppervlakte van in totaal 359 m2 biedt deze ruimte alle mogelijkheden voor jouw onderneming.

Door het uitstekende onderhoud kan deze bedrijfsruimte direct in gebruik worden genomen. De hal is uitgevoerd met een betonvloer. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van moderne faciliteiten zoals een eigen toiletruimte, pantry en douche.

Oppervlakte:
+ Begane grond: 135 m2
+ Eerste verdieping: 135 m2
+ Tussen verdieping: 89 m2
+ Totaal ca.: 359 m2

Kenmerken:
+ Parkeergelegenheid: Ruim voldoende, direct voor de deur, ideaal voor zowel medewerkers als klanten.

+ Voorzieningen: Er zijn toiletten aanwezig op zowel de begane grond als de eerste verdieping, zodat er altijd voldoende sanitaire voorzieningen beschikbaar zijn. De aanwezige pantry biedt alle faciliteiten voor het bereiden van maaltijden en er is een douche.

+ Overheaddeur: Voor gemakkelijke toegang tot de ruimte, ideaal voor het laden en lossen van goederen.

+ Veel natuurlijk licht: Dankzij talrijke ramen op de verdieping, waardoor een prettige werkomgeving wordt gecreëerd met een open en lichte sfeer.

+ Kantoorruimte: De kantoorruimte op de eerste verdieping is ideaal voor werk- en vergaderruimte en biedt voldoende ruimte voor jou en je team om efficiënt te werken.

+ Bestemmingsplan: Uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst.

+ Toegang via centrale toegangspoort. Rondom het gehele terrein is hekwerk geplaatst.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet om jouw specifieke behoeften en wensen met ons te delen.

Aanvaarding:
In nader overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan