Resultaten laden ...

Griendstraat 1

1.481 m2 bedrijfsruimte te koop in Krimpen aan den IJssel

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 1.195.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oud Krimpen
Bedrijventerrein Parallelweg/De Krom

MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN 1.385 M² MET GOEDERENLIFT

BEGANE GROND van ca. 666 m² waarvan ca. 83 m² in gebruik is als kantoor.

EERSTE VERDIEPING ca. 664 m² met daarin enkele losse ruimtes welke dienen als kantine of werkplaats. Deze verdieping is te bereiken met een goederenlift.

SEPARAAT BOVENGELEGEN KANTOOR ca. 152 m² (bereikbaar via separaat trappenhuis)

GELEGEN OP ca. 954 m² eigen grond met 15 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Thans is het gebouw in gebruik als showroom, dit is in principe ook mogelijk als bezoek op afspraak is. Officieel is het geen winkelpand maar een bedrijfsgebouw met kantoorruimte. Bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein' mogen zich hier vestigen.

INDELING
Begane grond ca. 666 m²
Thans wordt de begane grond gebruikt als showroom met kantoren. De vloer is van beton met een anhydriet afdeklaag, deze is geschikt voor opslag echter het is niet bekend wat de maximale vloerbelasting is. Tevens is er een trappenhuis welke leidt naar de bovengelegen kantoren. Het gebouw beschikt nu over twee overheaddeuren. In het verleden zijn er meer overheaddeuren geweest dus deze zouden weer teruggebracht kunnen worden. Wij beschikken over de originele bouwtekeningen waarin dit goed te zien is.

• schuimbeton met een anhydriet afdeklaag;
• systeemplafond (3m hoogte), voorzien van verlichtingsarmaturen;
• tywee overheaddeuren;
• showroom;
• kantoren;
• luxe toiletgroepen;
• nieuwe airconditioning;
• elektra, data en dubbele CV installatieairconditioning;
• dubbel glas.

1e verdieping ca. 664 m²
Opslagruimte met diverse kleinere werkruimtes en kantine welke bereikbaar zijn met de goederenlift.
• houten vloer;
• keukenblok;
• bovenloopkraan (1.000 kg);
• warmwatervoorziening middels CV;
• kantineruimte met douche en toilet.

Kantoor 2e verdieping ca. 152 m²
Deze verdieping is middels een eigen trapopgang bereikbaar (er is geen lift aanwezig). Er ligt een fraaie laminaatvloer en recentelijk is alles opnieuw geschilderd. Naast een toilet is er ook een douche en wasruimte aanwezig. Thans is er een gedeelte van verhuurd, dit huurcontract loopt minimaal tot 1 februari 2024.
• laminaatvloer
• keuken
• toilet
• verlichting
• kamerindeling

Het gehele pand is opgetrokken in staalconstructie en voorzien van hardhouten kozijnen, verwarming d.m.v. radiatoren en heaters, brandslanghaspels, elektra-installatie voorzien van krachtstroom.

LIGGING
Net over de Algrabrug ligt industrieterrein de Stormpolder pal langs N210 Capelle a/d IJssel richting Schoonhoven. Vanaf het industrieterrein is het nog geen twee minuten rijden naar dit bedrijfsgebouw. Op de Lekdijk rijdt ook een bus. Verderop ter hoogte van Krimpen aan de Lek is er een veerdienst naar Kinderdijk. De waterbus heeft een halte in de Stormpolder met een verbinding richting Dordrecht en R'dam Centrum.

Aanvaarding: per direct.

VRAAGPRIJS
€ 1.295.000 k.k.

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag.
Er zijn diverse ruimtes beschikbaar, showroom, opslag en werkplaats. Huurprijzen zijn afhankelijk van looptijd en soort ruimte.

SERVICEKOSTEN
Huurder beschikt over eigen meters en zal zelf contracten afsluiten voor de nutsvoorzieningen.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

HUURTERMIJN
Huurcontract van maximaal 2 jaar, daarna is eventuele verlenging mogelijk.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief omzetbelasting.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015 bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van de Griendstraat 1 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan