Resultaten laden ...

Groningenweg 18

766 m2 bedrijfsruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 95.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Bij de strategisch gelegen 'Goudse Poort' in Gouda wordt momenteel een opvallend nieuw duurzaam bedrijfsgebouw gebouwd. Dit architectonisch ontworpen gebouw biedt lokale en regionale ondernemers die weten dat zichtbaarheid essentieel is voor zakelijk succes, de mogelijkheid om een prominente showroom locatie te bemachtigen.

Er komt ongeveer circa 766 m² aan bedrijfsruimte beschikbaar voor verhuur. Op verzoek kan de verhuurder een verdiepingsvloer met kantoor laten inbouwen.

Het opleveringsniveau is in beginsel casco, maar kan in overleg worden aangepast naar elk gewenst opleveringsniveau.

Dit bedrijfspand maakt deel uit van een nieuwbouwproject waarin al gerenommeerde bedrijven zoals Picnic en XL Box zich hebben gevestigd. Ook bevinden zich in de directe omgeving bekende partijen zoals Warmteservice, Toolstation en Gamma. Bovendien biedt het pand uitzicht op het groen van het Groenhovenpark. Er zijn voldoende horecagelegenheden in de buurt en zowel het station als de Goudse binnenstad zijn op fietsafstand.

Deze ontwikkeling kenmerkt zich door duurzaam materiaalgebruik, veel glas en hoge isolatiewaarden, samen met een moderne uitstraling.

Op het dak wordt een vegetatiedak aangelegd met weelderige heesters. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar bevordert ook de regionale biodiversiteit op krachtige wijze.

Bereikbaarheid en parkeren:
Gelegen op een prominente zichtlocatie op bedrijventerrein Goudse Poort, bevinden dit object zich aan de entree van Gouda, naast de afrit van de snelweg A12. Hierdoor is een uitstekende verbinding met de rest van de Randstad en de omliggende gebieden gegarandeerd. Een bijkomend voordeel is de directe toegang tot het bedrijventerrein via een eigen inrit.

De afslag A12/A20 (Den Haag - Utrecht/Rotterdam) grenst direct aan de Goudse Poort. Daarnaast zijn er verschillende streekbussen die door de Goudse Poort rijden, met een constante verbinding naar het centraal station van Gouda. Parkeergelegenheid is beschikbaar op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 766 m². In overleg is het mogelijk een verdiepingsvloer toe te voegen voor bijvoorbeeld kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Oplevering:
In overleg doch vermoedelijk Q4 2024.

Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte:
- vrije hoogte van circa 5,15 meter;
- 2 maal elektrische geïsoleerde overheaddeur met één transparant paneel (3 m x 3,5 m);
- aluminium loopdeuren;
- monoliet afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van circa 1.500 kg/m²;
- HR ++ glas;
- led verlichtingsarmaturen;
- 3x 35A elektracapaciteit, exacte locatie nader tussen partijen overeen te komen, uitbreiding in overleg mogelijk;
- noodverlichting;
- brandslanghaspels;
- vloerverwarming;
- akoestisch spuitwerk plafond;
- meterkast (geen gas);
- vloerverwarming.

Tegen meerprijs en in overleg is het gebouw af te bouwen tot ieder gewenst opleveringsniveau. Denk hierbij aan de navolgende toevoegingen:
- deels verdiepingsvloer;
- betegelde toiletvoorziening;
- pantryunit of keuken voorzien van spoelbak, keukenkraan, koelkast en vaatwasser;
- systeemplafond met ingebouwde led verlichtingsarmaturen;
- pvc-vloerafwerking;
- diverse wandcontactdozen;
- glasvezelaansluiting.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Parkeren:
Bij de objecten behoren 8 exclusief toe te wijzen parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 95.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
Nader overeen te komen. Huurder zal contracten voor water, elektra en internet op eigen naam stellen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan