Resultaten laden ...

Hazeldonk 6047

45 m2 bedrijfsruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 650 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Hazeldonk
Bedrijventerrein HAZELDONK

Het betreft Ca. 90 m2 bedrijfsruimte met ca. 45 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen, onderdeel uitmakend van een bedrijfsgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein Hazeldonk te Breda. De kantoorruimte op de begane grond is verdeeld in diverse kantoorruimtes. Middels een wenteltrap is de beneden verdieping te bereiken welke is onderverdeeld in een kleine kitchenette, toilet, opstelling van de CV-ketel en opslagruimte.

De bedrijfsunits is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, webshops, expediteur, koerier en ga zo maar door. Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is onderdeel van het bedrijventerrein de Hazeldonk. Het bedrijventerrein de Hazeldonk gelegen in het uiterste zuiden van Breda, langs de A16 en de Belgische grens, Hazeldonk is gesitueerd aan de A16 en E19 met directe op- en afrit van en naar deze rijksweg en daardoor zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is voorzien van gezamenlijke parkeerplaatsen. Op korte afstand gelegen van de kern van Zundert en ongeveer 12 kilometer van het centrum van Breda.

HUURPRIJS
€ 650,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de
gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van
de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan