Resultaten laden ...

IJsseldijk 355

839 m2 bedrijfsruimte te huur in Krimpen aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 55 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Kortland-Noord
Bedrijventerrein IJsseldijk

GROTE OPSLAGRUIMTE VAN 938 m²
De opslag bestaat uit een begane grond van 619 m² en een verdieping van nog eens 220 m² en tevens 6 parkeerplaatsen.
Hoofdentree heeft een hoogteverschil maar het is mogelijk om een extra overheaddeur aan de zijkant te maken om eventueel naar binnen te rijden.

SCHERPE HUURPRIJS I.V.M. TIJDELIJKE HUURTERMIJN VAN 24 MAANDEN
De kans is aanwezig dat dit pand in de toekomst een andere invulling krijgt, hier is nog geen besluit over genomen en dat kan zomaar nog een tijd langer gaan duren. Voor het verstrijken van de 24 maanden gaan partijen hierover in gesprek. Het pand wordt casco geleverd.

MOOIE ZICHTLOCATIE
Dagelijks komen er veel auto's van en naar de IJsseldijk richting Ouderkerk, Karwei etc. De locatie is zowel vanuit het dorpshart alsook vanaf de Provincialeweg N210 goed bereikbaar. Binnen 20 min bent u in Rotterdam Centrum of Gouda.

BESTEMMING
Bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein. Detailhandel is hier NIET toegestaan!

BEDRIJFSRUIMTE
• Gelegen op een zicht locatie;
• Frontbreedte van ca. 20 meter;
• Hoofdentree heeft een hoogteverschil maar het is mogelijk om een extra overheaddeur te maken aan de zijkant;
• Systeemplafond;
• 6 eigen parkeerplaatsen.

Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht. Verhuurder levert dus bezemschoon op maar staat dus niet in voor de werking van installaties. Er is gas, water en elektra aanwezig.

AANVAARDING
Per direct

HUURPRIJS
Huur € 3.845 per maand exclusief BTW
€ 55,- per m2 per jaar exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
Huurder beschikt over eigen meters en zal zelf contracten afsluiten voor de nutsvoorzieningen.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

HUURTERMIJN
Huurcontract van maximaal 2 jaar, daarna is eventuele verlenging mogelijk.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief omzetbelasting.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015 bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de van IJsseldijk 355 Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan