Resultaten laden ...

Industrieweg 2

235 m2 bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Huurprijs € 170 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rijnhaven
Bedrijventerrein Rijnhaven (Alphen a/d Rijn)

Het betreft hier een modern en duurzaam bedrijfspand van uitstekende kwaliteit, onderdeel van de herontwikkeling NOVA. Gelegen aan het water in de Rijnhaven, op het bedrijventerrein Rijnhaven te Alphen aan den Rijn, biedt dit pand in totaal circa 2.420 m² aan representatieve bedrijfs-, kantoor- en of showroomruimte.

De totale oppervlakte is verdeeld in units vanaf circa 235 m². Deze units zijn verspreid over de begane grond, eerste verdieping en entresol. Bovendien kunnen de units eenvoudig worden samengevoegd voor een groter vloeroppervlak.

Het pand wordt geleverd met tien exclusieve parkeerplaatsen direct voor de deur, wat zorgt voor een goede toegankelijkheid.

In de nabije omgeving vinden we een diversiteit aan hoogwaardige bedrijven, waaronder Technische Unie, AEG Nederland en De Baronie (winkelcentrum).

Bereikbaarheid:
Het object bevindt zich aan de Industrieweg in Alphen aan den Rijn en betreft een uitstekende locatie aan het water, met het winkelcentrum De Baronie op loopafstand. Bovendien is het gunstig gelegen nabij de verbindingswegen N11 en N207, die een goede verbinding bieden met de snelwegen naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein Rijnhaven ook goed bereikbaar dankzij de directe (bus)verbinding met station Alphen aan den Rijn.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan kantoor, showroom, werkplaats of anderszins. Mogelijkheden ten aanzien van sport en horeca zijn thans niet vergund doch wel in overleg en afhankelijk van definitieve vergunning bespreekbaar.

Oppervlakte:
Het object beschikt over een totale oppervlakte van circa 2.420 m² verdeeld over:
- ruimte 01 (begane grond): circa 235 m²;
- ruimte 02 (begane grond): circa 266 m²;
- ruimte 02b (begane grond): circa 266 m²;
- ruimte 03 (begane grond): circa 240 m²;
- ruimte 04 (verdieping): totaal circa 706 m² welke als volgt is verdeeld, circa 516 m² op de eerste verdieping met circa 190 m² entresol;
- ruimte 05 (verdieping): totaal circa 710 m²2 welke als volgt is verdeeld, circa 520 m² op de eerste verdieping met circa 190 m² entresol;

Parkeermogelijkheden:
Op het voorterrein zijn circa 10 eigen parkeerplaatsen gesitueerd. Daarnaast is het mogelijk om in de directe omgeving vrij te parkeren.

Oplevering:
Naar verwachting Q1 2025.

Opleveringsniveau:
Het gebouw wordt in casco staat verhuurd, doch is reeds voorzien van het navolgende opleveringsniveau:

Begane grond:
- meterkast voorzien van elektra aansluiting 3x 35A en installatie zonnepanelen;
- hal voorzien van liftinstallatie;
- invalide toilet;
- centrale bewegwijzering;
- vrije hoogte van circa 4,8 meter;
- zandcement dekvloer;
- ventilatiekanalen;
- kabelgoten op circa 2,5 meter boven de vloer rondom
- zonwerende beglazing;
- vloerverwarming;
- gestucte wanden, behang- of verfklaar.

Verdieping:
- vrije hoogte van circa 2,8 meter onder de entresol tot circa 5 meter;
- zandcement dekvloer;
- ventilatiekanalen;
- kabelgoten op circa 2,5 meter boven de vloer rondom
- zonwerende beglazing;
- vloerverwarming;
- gestucte wanden, behang- of verfklaar;
- het dak is voorzien van zonnepanelen waardoor de verdieping en entresol energieneutraal zijn.

Huurprijs:
- ruimte 01 (begane grond): € 46.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;
- ruimte 02 (begane grond): € 52.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;
- ruimte 02b (begane grond): € 52.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;
- ruimte 03 (begane grond): € 46.250,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;
- ruimte 04 (verdieping): € 104.500,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;
- ruimte 05 (verdieping): € 105.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten;

Servicekosten:
Nog nader te bepalen doch minimaal ten behoeve van onderhoud installaties en zonnepanelen.

Huurder zal zelf contracten sluiten voor zaken als water, elektra en internet.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan