Resultaten laden ...

Kernkade 36

1.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 65 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Lageweide
Bedrijventerrein Lage Weide

TIJDELIJK TE HUUR: Bedrijfsruimtes aan de Kernkade 36
Per direct is er een bedrijfsruimte tijdelijk voor de verhuur beschikbaar. De unit bestaan uit circa 1.500 m² bedrijfsruimte met kantine, sanitair en receptie. De ruimte heeft meerdere overheaddeuren. De bedrijfsruimte is ideaal voor tijdelijke lichte productie- en/ of opslagactiviteiten.

LOCATIE
Bedrijventerrein Lage Weide ligt aan de rand van Utrecht langs de A2 en is een van de oudste bedrijventerreinen van Nederland. Aanvankelijk vestigden zich hier vooral industriële (bouw)bedrijven maar tegenwoordig ligt de nadruk steeds meer op logistiek en distributie. Daarnaast staat het bedrijventerrein eveneens bekend om zijn multimodale karakter (weg, water en spoor). Een betere locatie is in Midden-Nederland dan ook bijna niet denkbaar. Op dit bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd zoals onder andere: Kuehne+Nagel, DHL, Van Mossel, Picnic, WE Fashion, FonQ en HEMA.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Dit gebouw is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A2 (Amsterdam-Den Bosch) en de N230 (Zuilense Ring). Daarnaast zijn de A12 (Den Haag-Arnhem) en de A27 (Almere-Breda) binnen respectievelijk 5 en 10 minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is dit gebouw goed bereikbaar waarbij de bushalte zich bevindt op loopafstand. Met de bus kunt u de reis vervolgen naar onder andere NS stations Maarssen, Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Centraal Station.

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is in totaal circa 1.500 m² beschikbaar, verdeeld als volgt:
Kernkade 36:
- Bedrijfsruimte: ca. 1.500 m²
- Inclusief klein kantoor en kantine

PARKEREN
Parkeren uitsluitend voor het gehuurde.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfsobject zal worden opgeleverd in de huidige, gebruikte staat.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte: € 65,- per vierkante meter per jaar
De huurprijs is te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 15,- per vierkante meter per jaar (exclusief kosten voor gebruik elektriciteit, deze worden achteraf berekend naar daadwerkelijk gebruik)

HUURTERMIJN
6 maanden met verlengingsperioden van telkens 6 maanden. De opzegtermijn bedraagt 6 maanden, waardoor een huurder dus 12 maanden zekerheid heeft.

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.