Resultaten laden ...

Kokerbijl 11 t/m 11C

136 m2 bedrijfsruimte te huur in Haps

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 350 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Haps
Bedrijventerrein REGIONAAL BEDRIJVENPARK LAARAKKER

1x kantoor-/bedrijfsunit Kokerbijl 11: 136 m2, bestaande uit 68 m2 bedrijfsruimte op begane grond en 68 m2 kantoorruimte op 1e verdieping. Elektrische overheaddeur en aparte zijingang. Kantoor op 1e verdieping voorzien van tegelvloer, voldoende wcd’s en 12 internetaansluitingen, airco voor verwarmen en koelen, systeemplafond met ledverlichting, rookmelder en noodverlichting. Door de grote raampartijen aan 2 zijden is dit een zeer prettige werkplek! Inclusief toilet met fonteintje en pantry met boiler en inbouwkoelkast. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Beschikbaar per direct, precieze afwerking in overleg.

Metrages BVO
Zie boven

Parkeren
Kantoor-/bedrijfsunit: 2 parkeerplaatsen.

Ligging en bereikbaarheid
Onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw Laarakker Business Center, centraal gelegen op nieuw en zeer goed beveiligd bedrijventerrein Laarakker te Haps/Cuijk. Dichtbij A73 en A77. Beschikt over een centrale ligging in Zuid-Oost Nederland. Via bedrijventerrein Laarakker zijn bijvoorbeeld Nijmegen en Venray binnen 20 minuten bereikbaar via de dichtbij gelegen ontsluitingen: de A73 en A77. Daarnaast beschikt Cuijk over een zeer goede verbinding via het openbaar vervoer.

Bestemming (bestemmingsplan)
Kantoor, opslag, productie, magazijn.

Huurcondities

Momenteel allemaal verhuurd, houd deze site in de gaten voor wijzigingen.

VERHUURD: Kantoor-/bedrijfsunit Kokerbijl 11 Haps: 136 m2, bestaande uit 68 m2 bedrijfsruimte op begane grond en 68 m2 kantoorruimte op 1e verdieping. Elektrische overheaddeur en aparte zij-ingang met veel glas. Kantoor voorzien van airco, systeemplafond met ledverlichting, rookmelder en noodverlichting, pantry met boiler en inbouwkoelkast. Inclusief toilet met fontein. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. 2x eigen parkeerplaats.
- Huurprijs €1.300,- per maand exclusief btw.
- Servicekosten €102,- per maand exclusief btw.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11a Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.
- Huurprijs €350,- per maand exclusief btw.
- Servicekosten €35,- per maand exclusief btw

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11b Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.
- Huurprijs €350,- per maand exclusief btw.
- Servicekosten €35,- per maand exclusief btw.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11c Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.
- Huurprijs €350,- per maand exclusief btw.
- Servicekosten €35,- per maand exclusief btw

De bedrijfsunits bevinden zich op het uitstekend beveiligde en zeer nette bedrijventerrein Laarakker, oa toegangspoort in avond/nacht met kentekenregistratie. Ligging bij A73 en A77.

Opslag, magazijn, werkplaats, stalling, ZZP'er, bouw, handel, kantoor, webshop, Laarakker, Haps / Cuijk, Nijmegen, Venlo, A73, A77

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks per 1 januari overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan