Resultaten laden ...

Lage Brink 120

100 m2 bedrijfsruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stadhoudersmolen
Bedrijventerrein Stadhoudersmolen

Object/ligging
Nieuwbouw bedrijfsunit in de verhuur op bedrijventerrein Stadhoudersmolen (Apeldoorn Noord). De bedrijfsunit is gelegen in het bedrijfscomplex op de hoek van de Lage Brink/Stadhoudersmolenweg. De Stadhoudersmolenweg is een drukke doorgaande weg en ligt nabij het knooppunt van de rijkswegen A50 en A1.

Het adres van de unit die wij verhuren is Lage Brink 120. Het betreft een fraaie hoekunit, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De bedrijfsunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsunit wordt in de basis casco verhuurd met een pantry en een toilet. De verhuurder staat open om met een huurder mee te denken met een opleveringsniveau op maat die past bij het gebruik van huurder.

Oppervlakte
De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 100 m², onder te verdelen in de begane grond en verdiepingsvloer.
- Begane grond: ca. 50 m²
- Verdiepingsvloer: ca. 50 m²

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- Meterkast;
- Betonvloer op de begane grond en verdieping;
- Elektrische overheaddeur (300 cm x 320 cm) (b x h);
- Pantry;
- Toilet;
- Aansluitpunten t.b.v. verlichting;
- Raampartijen op de verdieping;
- Houten trap naar de verdieping.

Verdere opleveringswensen zijn op maat bespreekbaar in overleg met verhuurder. Verhuurder staat open om mee te denken in een opleverniveau (met eventueel duurzame) voorzieningen. E.e.a. is afhankelijk van het gebruik en de wensen van huurder. Een maatwerk oplevering kan gevolgen hebben voor de huurprijs.

Parkeergelegenheid
De unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn per unit toegewezen (zie situatietekening in de brochure).

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag/in overleg. BTW van toepassing op de huurprijs.

Servicekosten
Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van water en elektra.

Energielabel
Nader te bepalen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

Huurtermijn
5+5 jaar. Een kortere huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBScijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

VVE
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing welke voor eigenaren en gebruikers geldt en onlosmakelijk verbonden is met de huurovereenkomst. Een exemplaar van het huishoudelijk reglement is op verzoek beschikbaar ter inzage.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer
Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan