Resultaten laden ...

Larenweg 36

5.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Maaspoort
Bedrijventerrein MAASPOORT

Locatie
Het object is direct gelegen aan de entree van bedrijventerrein "Maaspoort". Dit bedrijventerrein beschikt over een gezonde mix van lokale en internationale georiënteerde bedrijven. De ligging ten opzichte van de op- en afritten van en naar de A59 en A2 maakt deze locatie uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Tijdens de spits rijden er meerdere bussen van en naar het Centraal Station 's-Hertogenbosch.

Op de Maaspoort zijn onder andere gevestigd: ITAB, DHL, SPS, WEMO, HEK Installaties, Colasit en Sockshouse.

Object
Onderhavig bedrijfsgebouw is in gebruik door een transportonderneming en komt per 1 april 2024 beschikbaar. Op dit moment worden de plannen om te komen tot een grootschalige renovatie / herinrichting van alle ruimten, door de architect van de eigenaar nader uitgewerkt. Ook wordt er gekeken naar een optimalisatie van de inrichting van het buitenterrein, de entree, bevoorrading en het aantal parkeerplaatsen.

Uitgangspunt is dat er een bedrijfsgebouw beschikbaar kan worden gesteld dat geschikt is voor op- en overslag (magazijn), lichte productie activiteiten, showroom, kantoren dan wel een mix van deze functies. Het totale verhuurbare vloeroppervlak zal rond de 5.500 m² liggen. Een gedeelte van de m² zal op een verdieping zijn gelegen.

De bijgesloten impressies, bovenaanzichten en plattegrond tekeningen geven een goede indruk van de huidige planvorming. De toekomstige gebruiker kan zijn wensen nog kenbaar maken! Dé kans voor u als ondernemer om 'een maatpak' aangemeten te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Opleveringsniveau
Nader vast te stellen.

Parkeren
Nader vast te stellen.

Aanvaarding
Vooralsnog wordt uitgegaan van een oplevering medio 2024.