Resultaten laden ...

Lonnekerbrugstraat 125 4

290 - 581 m2 bedrijfsruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 40 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrie- en havengebied
Bedrijventerrein HAVENGEBIED

ALGEMEEN
Representatieve bedrijfsruimte(s) gelegen op een uitstekende zicht locatie in het Havengebied van Enschede. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 581 m² verdeeld over twee bouwlagen. Gedeeltelijke verhuur is vanaf ca. 290 m² bespreekbaar.

De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 291 m² en een vrije hoogte van ca. 2,8 meter. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur met separate loopdeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een gasheater en LED verlichting.

De bedrijfsruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 290 m². In verband met de kap wisselt de vrije hoogte van ca. 2,8 meter tot maar liefst 5 meter. De bedrijfsruimte op de eerste verdieping is bereikbaar middels een stalentrap evenals een goederenlift en is voorzien van LED verlichting.

Gedeeltelijke verhuur is vanaf ca. 290 m² bespreekbaar.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het Havengebied van Enschede en kent derhalve een uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van de A35 en de N18.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 581 m² en is als volgt onderverdeeld:

Bedrijfsruimte (begane grond): ca. 291 m²
Bedrijfsruimte (eerste verdieping): ca. 290 m²

Gedeeltelijke verhuur is vanaf ca. 290 m² bespreekbaar.

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object kan op eigen terrein geparkeerd worden. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het object.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Havengebied – Westerval Noord“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein“ en de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Overheaddeur;
• Gasheater;
• LED verlichting;
• Goederenlift;
• Stalentrap;
• Krachtstroom.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en worden in overleg bepaald. Het voorschot op de servicekosten is te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte (begane grond): € 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Bedrijfsruimte (1e verdieping): € 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan