Resultaten laden ...

Molenmakershoek 46 A

2.371 m2 bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 2.590.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Matenhoek
Bedrijventerrein Matenhoek

Zeer interessant beleggingsobject beschikbaar op een perceel van maar liefst 6.255 m2 aan de Molenmakershoek in Apeldoorn. Deze straat is onderdeel van het kleinschalige bedrijventerrein 'De Matenhoek', dat zich onderscheidt door de diversiteit aan bedrijven en de ligging in een dichtbevolkte woonwijk.

Vanwege de strategische locatie heeft de gemeente Apeldoorn de tegenoverliggende percelen verworven om een nieuwe brandweerkazerne en kantoorgebouwen te realiseren, onder meer voor de veiligheidsregio. Naar verwachting zal deze nieuwbouw in 2026 worden opgeleverd, wat een significante meerwaarde voor het gebied zal betekenen.

Het volledige complex is momenteel verhuurd aan 3 huurders waarvan de huurcontracten aflopen in 2025/2026.

Metrage BVO

Showroomruimte: circa. 1.215 m²
Kantoorruimte: circa. 165 m²
Sanitaire voorzieningen: circa. 46 m²
Bedrijfshal/werkplaats : circa 643 m²
Poetsruimte: circa 206 m²

Kantoorruimte 1ste verdieping: circa. 50 m²
magazijn 1ste verdieping: circa. 46 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A50 bevinden zich op 7 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A1. Ook is het object uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loop afstand. En in de nabijheid van het Centraal Station Apeldoorn.

Parkeren
Op het volledig verharde buitenterrein aan de voorzijde van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Ruime mogelijkheden met betrekking tot automotief, maar zeker ook andere bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Algemeen opleveringsniveau

• Aluminium kozijnen
• Deels omheind buitenterrein
• Hekwerk aan de voorzijde
• Betegelde toiletruimte
• Dubbele beglazing
• Glazen pui
• Heater
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Systeemplafond
• Telefonieaansluiting

Belegging
Het object is momenteel volledig verhuurd met lang lopende contracten. Het object is opgesplitst in drie delen met drie aparte huurders.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Apeldoorn
Sectie : AC
Nummer : 10701
Grootte : 6.255 m²

Koopcondities
Vraagprijs : € 2.590.000,- k.k. vrij van BTW (onder voorbehoud gunning)

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan