Resultaten laden ...

Nijverheidslaan Gebouw 3 0 ong

3.755 m2 bedrijfsruimte te koop in Weesp

Kenmerken

Prijs € 215.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bloemendalerpolder
Bedrijventerrein Nijverheidslaan

Bedrijfsverzamelcomplex uniek gesitueerd nabij CENTRUM en NS STATION WEESP

Gestart is met de verkoop van het derde en tevens laatste gebouw op deze prachtige locatie in de Gemeente Amsterdam.

WEESP

Gelegen tussen groen en water biedt dit historische vestingstadje rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt Weesp nog gewilder voor de nu ca. 19.000 bewoners maar ook voor onze bezoekers. Want je bent ook zo in het levendige Amsterdam. Door de toenemende populariteit van Weesp wordt er momenteel volop gebouwd voor mensen die op één plek willen wonen, werken en recreëren.

De komende jaren zal Weesp een derde groter worden door het bouwen van ca. 3.500 woningen, het project Weespersluis.

Weesp, een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Weesp telt een honderdtal winkels, het merendeel verspreid over het centrum. De meeste winkels zijn van lokale ondernemers, die je graag het verschil willen laten zien. Hun vakkennis, extra service en persoonlijke benadering maken dit verschil.

Lekker wat drinken op een terrasje of uit eten in een van de vele restaurants. In Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in en buiten het mooie centrum en binnen 5 minuten loopafstand van de Nijverheidslaan, direct aan de andere kan van het spoor !

BEREIKBAARHEID

Op ca. 5 minuten loopafstand bevindt zich het NS station van Weesp vanwaar u in 16 minuten op het Centraal van Amsterdam staat en met 22 minuten op Schiphol. Verschillende toegangswegen en de nieuwe afslag vanaf de A1 maken de locatie goed bereikbaar met eigen vervoer.

WEESPERSPOOR

In dit gebouw zijn nog diverse units beschikbaar vanaf 100 m² BVO verdeeld over 2 bouwlagen al vanaf € 215.000,-- vrij op naam excl. BTW.

Het bedrijfsverzamelgebouw 'Weesperspoor' bestaat uit verschillende units vanaf 100 m² verdeeld over 2 lagen. Is er een groter oppervlak nodig voor uw onderneming? Geen punt, de ruimten kunnen onderling gekoppeld worden.

De oplevering geschiedt casco waardoor u als eigenaar de volledige vrijheid hebt om de bedrijfsruimte naar eigen wens in te richten. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een overheaddeur of glazen pui conform onderstaande gevelopties. Hierdoor kan de begane grond gebruikt worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden. U koopt een bedrijfsruimte op de begane grond inclusief verdieping.

De units worden standaard opgeleverd met:
- aluminium/houten buitenkozijnen
- meterkast met aansluiting elektra, water en data
- aansluiting op riolering
- dragende wanden en binnen-spouwbladen worden uitgevoerd in kalkzandsteen en/of
prefab beton
- trap
- ruimte voor het plaatsten van zonnepanelen op het dak en buitenunit

MET BETREKKING TOT DE KOOP

Bij het aangaan van een overeenkomst met Rijn & Vecht Projectontwikkeling wordt een koop-/aannemingsovereenkomst getekend.

- De koper dient 6 weken na ondertekening van de koopovereenkomst 10% van de totale koop- /aanneemsom inclusief btw als zekerheid te stellen in de vorm van een bankgarantie of waarborgsom.

- De koopsom dient betaald te worden in termijnen. Deze termijnen zijn opgebouwd in een grondtermijn en 7 bouwtermijnen.

- De grondtermijn dient voldaan te worden bij het passeren van de akte van levering bij de notaris, enkele weken vóór aanvang van het werk. Het kadastrale nummer en de grond wordt op naam van de koper geschreven. Deze grondtermijn, het grondgebonden deel van de overeenkomst, omvat 45% van de koopsom.

- De overige 7 termijnen, zijn bouwtermijnen die gerelateerd zijn aan de aannemingsovereenkomst, en volgen de vorderingen van de bouw.

- Financiering kan worden verzorgd door 'Mogelijk', een financieringsmaatschappij gelieerd aan de ontwikkelaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan