Resultaten laden ...

Polstraat 21

100 - 588 m2 bedrijfsruimte te huur in Wijk en Aalburg

Kenmerken

Huurprijs € 3.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend

UNIEKE KANS | Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte, gesitueerd op een riant perceel van 1.591 m².

ALGEMEEN
Het betreft een voormalig winkelgebouw, gelegen op goed bereikbare locatie aan de Polstraat in Wijk en Aalburg. Het pand bestaat uit een multifunctionele bedrijfsruimte c.q. winkelruimte (588 m²) op de begane grond en een verdiepingsvloer (100 m²) welke o.a. voorzien is van een pantry, toiletruimte, wand- en vloerafwerking, verwarming d.m.v. radiatoren en verlichting. De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt eveneens over een complete afwerking met een betonvloer, lijnverlichting en gasgestookte heaters. Tevens heeft u als huurder de mogelijkheid om de aanwezige stellingen in overleg over te nemen. Dankzij de ruime raampartijen rondom is er in het gehele pand een prachtige hoeveelheid natuurlijk daglichtinval aanwezig.

STERKE PUNTEN
- Representatief gebouw met zeer complete afwerking
- Eigen oprit (afsluitbaar) van- en naar de openbare weg
- Riant buitenterrein met goede mogelijkheden voor parkeren en/of opslag
- Veel natuurlijk daglichtinval aanwezig
- Goede verhouding van bedrijfsruimte en kantoorruimte

OPPERVLAKTEN
Totaal ca. 688 m², onderverdeeld in:
- ca. 588 m² bedrijfsruimte (begane grond)
- ca. 100 m² kantoorruimte (eerste verdieping)

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het betreft een voormalig winkelgebouw welke in 1998 is gebouwd met een staalskelet, metalen gevelpanelen (sandwich) en een stalen geïsoleerd dak. Het object is nadien gesplitst in een voorzijde en een achterzijde. Bij de kadastrale spliting zijn ook de nutsvoorzieningen gesplitst en is er inpandig een scheidingswand geplaatst. Het object is geheel voorzien van gas-, water- en elektravoorzieningen. Daar het een voormalig winkelpand betreft, beschikt het object over een dubbele (automatische) loopdeur aan de voorzijde.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Polstraat is gesitueerd aan de rand van Wijk en Aalburg, en is zowel via de provinciale wegen als vanuit de kern van het dorp goed te bereiken. Wijk en Aalburg vormt samen met Veen welke aansluitend ligt, de kern van de ondernemende gemeente Altena. De Polstraat heeft een gunstige ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam- Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
De bestemming betreft “enkelbestemming gemengd.” Het vigerende bestemmingsplan betreft “Wijk en Aalburg” en is vastgesteld 27 Maart 2018. Er is sprake van een aanduiding ”kleinschalige ambachtelijke bedrijvigheid.”

HUURPRIJS
€ 3.750,-- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

KADASTER
Gemeente: Aalburg
Sectie: F
Perceelnummer: 3221 - groot 15 are en 91 centiare (1.591 m²)

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUUROVEREENKOMST
Volgens ROZ-model, meest recente versie.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan