Resultaten laden ...

Pottenbakkersweg 6 A

147 m2 bedrijfsruimte te koop in Woerden

Kenmerken

Prijs € 1.175.000 k.k.
Inhoud 1581 m³
Perceeloppervlakte 685 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Barwoutswaarder
Bedrijventerrein Barwoutswaarder

Altijd al uw bedrijfsruimte bij uw woning willen hebben!! Wonen, werken, veel privacy en zoveel meer op een industrieterrein! Deze samenstelling wordt niet vaak aangeboden op de woningmarkt. Een HALFVRIJSTAANDE BUNGALOW inclusief de aangebouwde garage, bedrijfsruimte kantoor en tweede leefruimte met een totale inhoud van 1569 m³. Verder een ruime patiotuin, kelder en dit alles staat op een kavel grond van 685 m² op het industrieterrein "BARWOUTSWAARDER". Er zijn zowel parkeerplaatsen op eigen terrein en in de garage / bedrijfsruimte. Binnenshuis voert licht, grote mate van luxe, maar vooral de ruimte voert de boventoon. Deze bungalow is gebouwd in 1982 maar in 2021 geheel gerenoveerd en heeft een energie A+++ (nul op de meter). De bungalow staat op korte afstand van enkele basisscholen, groot winkelcentrum, sportvelden, bushalte en recreatiemogelijkheden. Kortom: deze bedrijfsruimte met wonen heeft meerdere woongelegenheden, luxe inbouwkeukens, telt maar liefs zes slaapkamers, drie badkamers, kantoorruimte, garage, bedrijfsruimte en er is een grote kelder.

Begane grond

Entree, met een ruime entree met toiletruimte, toegangsdeur naar een slaapkamer/kantoorruimte, grote rechthoekige, lichte woonkamer aan de voorzijde, aansluitend aan de woonkamer de halfopen U-vormige inbouwkeuken met twee ovens, zes-pits kooktoestel, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Aansluitend aan deze keuken is er een hal, met toegangsdeur naar de toiletruimte, luxe badkamer met douche en wastafel, tweede slaapkamer en aan de voorzijde de kantoorruimte. Verder vanuit de hal toegang naar de garage aan de voorzijde en in het verlengde de bedrijfsruimte. Terug naar de hal bij de entree. Via een lange hal zijn twee slaapkamers en de tweede badkamer gesitueerd. Aan het einde van de gang een ruime berging. De tweede badkamer is voorzien van een stoomdouchecabine, wastafelmeubel en wandcloset. Alle slaapkamers, de woonkamer, keuken en de werkkamer zijn voorzien van kunststof schuifdeuren en kijken uit op een gang met een lichte overkoepeling voorzien van matglas.

Zo, dat is de eerste fase. Volgt u mij maar in de tweede fase. We gaan via de garage, bedrijfsruimte naar de hal van de woning Deze ruimten zijn alle voorzien van in totaal vijf lichtkoepels. Via de hal/ kantoorruimte met luxe inbouwkasten betreden we de tweede woning die gelegen is aan de achterzijde. Deze tweede, ruime, rechthoekige woonkamer met een moderne inbouwkeuken. Via de schuifpui naar de zonnige patiotuin met deels een overkapping en met veel privacy. Vanuit de woonkamer door de derde moderne badkamer, en langs de toiletruimte via de gang naar twee slaapkamers. Aan het einde van de gang is er een berging.

Verder is er een mogelijkheid naar de kelderruimte.

Eerste verdieping

Kleine bergzolder

Tuin

Ruime patiotuin van ca 85m² met composiet vloer overkapping en twee palmbomen.

Bijzonderheden

- Het gehele object is gas-loos.
- Het object is volledig gerenoveerd.
- Het object is voorzien van isolerende beglazing HR+++
- Direct naast de bungalow de garage en de bedrijfsruime van ca 90 m².
- In 2021is de elektrische installatie vernieuwd.
- In 2021 zijn vier warmtepompen geïnstalleerd twee W.P. worden aangestuurd voor verwarming en twee W.P. worden aangestuurd voor verwarming en vloerkoeling.
- in 2021 is er vloerverwarming geïnstalleerd in het woongedeelte van fase twee.
- Lichte plafonds met spotverlichting in de slaapkamer(s) keuken, werkruimte en woonkamer.
- In 2021 zijn er 60 zonnepanelen (van 375 WP per stuk) geïnstalleerd
- In 2021 is het gehele object is voorzien van alarm installatie
- in 2021zijn er 3 elektrische boilers van 150 liter geplaatst, deze worden gevoed door een 80 liter (doorstroom) zonneboiler.
- in 2021 is er een Heater geïnstalleerd in de bedrijfsruimte.
Luxe afwerking van inbouwkasten in een aantal slaapkamers
In 2021 is de toiletruimte in de hal bij de voordeur gemaakt die voorzien is van wandcloset en fontein.
De woonkamer en keuken zijn voorzijde van een stenen vloer en schuifpui.
- in 2021 nieuwe radiatoren geïnstalleerd.
- tweede badkamer is voorzien van wandcloset, stoomdouche en wastafelmeubel.
- in 2021 is de kantoorruimte voorzien is van een inbouwkeuken, doucheruimte en toiletruimte.
- in 2021 in de tweede woonkamer is de open inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur.
- in 2021 in de tweede leefruimte is de luxe badkamer geïnstalleerd welke voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en ligbad.
- in 2021 in de tweede leefruimte is de luxe toiletruimte gemaakt die voorzien is van wandcloset en fontein.

Bestemming: bedrijfsmatig:

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca. 52.500 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.

Voorzieningen zijn er binnen handbereik zoals: basisscholen en middelbare scholen "van VMBO tot Gymnasium", het station met rechtstreekse verbinding naar Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Amsterdam, sportvelden en winkelcentrum Snel & Polanen. Op korte afstand van de Oude rijn. Binnen 6 fietsminuten naar het centrum.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 25 minuten op de A2 en binnen 55 minuten van de luchthaven (Schiphol).

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.