Resultaten laden ...

Puntweg 1 A

530 m2 bedrijfsruimte te huur in Spijkenisse

Kenmerken

Huurprijs € 3.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Halfweg
Bedrijventerrein Halfweg I

BEDRIJFSHAL/SHOWROOM GELEGEN OP HOEKLOCATIE MET MOGELIJKHEID TOT VOLUMINIEUZE DETAILHANDEL.

Dit pand is gelegen op industrieterrein de Halfweg en is gelegen op een mooie hoek locatie.
De begane grond is verdeeld in een showroom van ca. 205 m² en expeditie/werkplaats van ca. 145 m².
Op de eerste verdieping is er opslagruimte van ca. 180 m².

OPLEVERIGSNIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- twee handbediende overheaddeuren van 4 meter breed en 3,5 meter hoog;
- eenvoudige pantry;
- enkelvoudig toilet;
- brandblusmiddelen.

BESTEMMING BEDRIJVENTERREIN -2
Detailhandel in volumineuze goederen zoals, boten, caravans en landbouwwerktuigen is toegestaan. Verhuurder wil GEEN autoreparatie of onderhoudsbedrijven. Het bestemmingsplan laat geen constructiewerkplaatsen of autoschadebedrijven toe.

PARKEERVOORZIENINGEN
Gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
De bedrijfshal is gelegen op industrieterrein Halfweg Spijkenisse, binnen slecht enkele minuten bereikbaar vanaf de A15 afslag Hoogvliet en Spijkenisse. De bushalte Groene Kruisweg is binnen enkele minuten lopen bereikbaar. In de omgeving zijn meerdere autobedrijven en andersoortige industrie gevestigd.

Aanvaarding: per direct
Huurprijs: € 3.250,- excl. BTW

Huurtermijn: kortlopende contracten van maximaal 1 jaar. Hierna verlenging per 6 maanden.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.
Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status: verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW- belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Puntweg 1 A+B Spijkenisse. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan