Resultaten laden ...

Veensepolder 12

157 m2 bedrijfsruimte te huur in Veen

Kenmerken

Huurprijs € 1.050 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Veen
Bedrijventerrein VEENSESTEEG-NOORD

Veensepolder 12 te Veen | Hoogwaardige en representatieve bedrijfsruimte van 157 m2 gesitueerd op het industrieterrein van Veen.

ALGEMEEN
Op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein van Veen treft u dit representatieve, nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw bestaat in zijn totaliteit over 16 nieuwbouw units welke zijn gebouwd conform de laatste bouweisen en isolatievoorwaarden. De bedrijfsruimten zijn ideaal voor kleinere bedrijven, hobbyisten of zelfstandigen. Door de kanaalplaat verdiepingsvloer op de verdieping is deze uitermate goed geschikt voor opslag of kantoor. De totale oppervlakte van de unit betreft 157 m2 onderverdeeld in 80 m2 op de begane grond en 77 m2 op de verdiepingsvloer. De begane grondvloer is afgewerkt middels een monolithische betonvloer en beschikt o.a. over krachtstroomvoorzieningen, toilet, meterkast en elektrisch bedienbare overheaddeur. Bij het object behoren 2 eigen parkeerplaatsen voor de bedrijfsruimte.

STERKE PUNTEN
- Ruime bedrijfsruimte
- Volledige verdiepingsvloer met groot kozijn
- Elektrische overheaddeur van 3,5 x 3,5 meter
- Twee eigen parkeerplaatsen
- Gesitueerd op goed bereikbare locatie

OPPERVLAKTEN
- Ca. 80 m² bedrijfsruimte BG
- Ca. 77 m² kantoor-/opslagruimte VD
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van een gewapende betonnen fundering op prefab betonpalen. De begane grondvloer is in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer is geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit sandwichbeplating, de binnenwanden bestaan uit prefab beton binnenwanden. Het dak bestaat uit vrijdragende geprofileerde stalen dakplaten welke gemonteerd zijn op de staalconstructie. Het dak is voorzien van isolatie en afgewerkt met 1,5mm dikke PVC dakbedekking. Het dak is berekend op het plaatsen van eventuele zonnepanelen. De verdiepingsvloer betreft een gladde betonvloer voorzien van een dichte vuren trap wit gegrond met leuning en hekwerk op de verdieping om trappengat, vloerbelasting van 250kg/m2.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Meterkast met aansluitingen water en elektra
- Elektrische installatie
- Diverse 230V stopcontacten
- LED verlichting
- Voorbereiding voorzieningen glasvezel tot in de meterkast
- Betonvloer
- Volledige verdiepingsvloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (3,5 x 3,5m)
- Loopdeur
- Afgewerkt toilet
- Aluminium gevelkozijn voorzien van draai/kiepraam
- Beglazing

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels betonklinkers. Aan de voorzijde beschikt de bedrijfsunit over 2 eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming betreft bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Veensepolder is gesitueerd op bedrijventerrein Veense Steeg. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Veen, maar ligt ook dicht bij Wijk en Aalburg. Veen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. De Veense Steeg betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd binnen de laatste uitbreiding van het bedrijventerrein, de omliggende panden betreffen allen hoogwaardige panden met moderne uitstraling.
Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

HUURPRIJS
€ 1.050,- excl. btw per maand

KOOPPRIJS
€ 250.000,- V.O.N.

SERVICEKOSTEN
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden geïndexeerd. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.