Resultaten laden ...

Vlierwerf 6

2.328 m2 bedrijfsruimte te koop in Roosendaal

Kenmerken

Prijs € 1.995.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Borchwerf-Noord
Bedrijventerrein BORCHWERF-NOORD

Vlierwerf 6, Roosendaal
Unieke zichtlocatie met 72 meter front aan de snelweg bij Roosendaal (A17). Het front aan de snelweg heeft 937.000 passanten per week. Het object heeft een A++ energielabel en is op dit moment in gebruik als autoshowroom met werkplaats. Echter ook ander bedrijfsmatig gebruik in combinatie met kantoren is hier goed denkbaar. Het geheel is gelegen op een ruim perceel.

In het kort:
-Zichtlocatie met vele passanten
-Energielabel A++
-Ruim verhard buitenterrein
-Kunststof dakbedekking
-Betonnen vloeren
-Veel lichtinval
-Complete autowerkplaats

Oppervlakte
Showroom met receptie: 1141 m² VVO
Werkplaats en magazijn: 556 m² VVO
Kantoor verdieping: 62 m² VVO
Totaal: 1759 m² VVO

Bestemming-/omgevingsplan
Per 1 januari 2024 is de nieuwe omgevingswet van kracht. Door de overgangsfase blijven vigerende bestemmingsplannen van toepassing en worden deze een omgevingsplan. De bestemming van het object is Bedrijventerrein _ 2, binnen deze bestemming zijn de aangewezen gronden bestemd voor:
a.industriële en ambachtelijke bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede groothandelsbedrijven;
b.ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel in auto's' tevens detailhandel in auto's, motoren, caravans en boten;
c.bijbehorende voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van algemeen nut zoals verkeers-, groen-, water-, nuts- en daarmee vergelijkbare voorzieningen, waaronder voet- en fietspaden, ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen, straatmeubilair, abri's, kunstobjecten, transformatorhuisjes, voorzieningen ten behoeve van afvalinzameling, bergbezinkbassins en retentievoorzieningen, alsmede een stamlijn ten behoeve van de spoorwegontsluiting van de bedrijven;

Tevens is er een geluidszone _ industrie van toepassing. Deze gronden zijn, behalve voor de daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor de bescherming en instandhouding van de geluidsruimte in verband met de nabijheid van een inrichting als bedoeld in artikel 53 van de Wet geluidhinder.

Kadastrale informatie
Gemeente Roosendaal en Nispen, sectie A, perceel 4309, ter grootte van 4.284 m².

Energielabel
Het energielabel van het object is A++ deze heeft een geldigheidsdatum tot 3 november 2031.

Bouwjaar
Het oorspronkelijke bouwjaar is 1996, in 2010/2011 is het grotendeels gerenoveerd.

Bouwkundig
In april 2014 is een nieuw kunststof dak op het object gelegd door Kunststof Dak Nederland. Hierbij is er een garantiecertificaat afgegeven voor 10 jaar waterdichtheid. Het pand is in 2010/2011 volledig gerenoveerd naar de geldende eisen van een officiële Peugeot garage. Koper wordt voldoende in gelegenheid het pand te inspecteren. Het pand wordt aan een koper opgeleverd in de staat zoals deze opgeleverd wordt door huurder aan verkoper. Hierbij geldt dat er "as is" wordt opgeleverd.

Vraagprijs
€1.995.000,- kosten koper.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie/waarborgsom ter grootte 10% van de koopsom na ondertekening van de koopovereenkomst.

Fiscaal
Over de koopsom is overdrachtsbelasting verschuldigd ad. 10,4%. Deze komt voor rekening van koper. Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

Huidige huuropbrengst
In het geval er toch eerder wordt verkocht dan is de huidige huurovereenkomst nog van toepassing. De huur op dit moment bedraagt: € 179.088,- excl. BTW per jaar.
Deze huurovereenkomst is opgezegd en eindigt per 31 juli 2024.

Oplevering
Bij voorkeur leeg en ontruimd (vanaf augustus 2024).

Disclaimer passantentelling
Conform de passantentelling gebruikt voor het reclamebord A17 Roosendaal is het aantal passanten 937.000 per week. Dit is uitdrukkelijk een schatting.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Vlierwerf 6 te Roosendaal". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.