Resultaten laden ...

Windmolenven 3

1.050 m2 bedrijfsruimte te koop in Haelen

Kenmerken

Prijs € 675.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Windmolenbos

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 970 m2 en is voorzien van de mogelijkheid tot vloerverwarming. De hoogte van de hallen variëren van ca. 4 meter tot ca. 5,5 meter.

De kantoren, gelegen aan de linker- voorzijde hebben een totaaloppervlakte van ca. 80 m2 vvo. Het kantoorgedeelte bestaat uit de ontvangsthal met foyer, twee kantoorruimten met pantry, kantine, drie toiletten, urinoir, twee douches en bergruimten.

Huurovereenkomst: De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), model 30 januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek)

Betalingstermijn: Huur per maand vooruit

Zekerheidstelling: 3 maanden huur.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.