Resultaten laden ...

Zonnebaan 33

250 - 895 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 95.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Lageweide
Bedrijventerrein Lage Weide

Zonnebaan 33a te Utrecht
Voor de verhuur is een representatieve bedrijfsunit van ca. 1.145 m² bedrijfsruimte met ondergeschikte kantoor-/ showroomruimte beschikbaar, op een prominente locatie op Lage Weide in Utrecht. De unit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Zonnebaan 33a.

Het object is ideaal voor opslag of lichte productie, de bedrijfsruimte (ca. 895 m²) en is voorzien van twee overheaddeuren met loopdeur, heeft een vrije hoogte van ca. 7.75 m1 en beschikt over sanitair in de bedrijfsruimte. De bijbehorende kantoor-/ showroomruimte (ca. 250 m²) is bereikbaar middels de bedrijfsruimte dan wel via een zelfstandig entree aan de voorzijde en kenmerkt zich door het vele natuurlijke licht.

LOCATIE
Bedrijventerrein Lage Weide ligt aan de rand van Utrecht langs de A2 en is een van de oudste bedrijventerreinen van Nederland. Aanvankelijk vestigden zich hier vooral industriële (bouw)bedrijven maar tegenwoordig ligt de nadruk steeds meer op logistiek en distributie. Daarnaast staat het bedrijventerrein eveneens bekend om zijn multimodale karakter (weg, water en spoor). Een betere locatie is in Midden-Nederland dan ook bijna niet denkbaar. Op dit bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd zoals onder andere: Kuehne+Nagel, DHL, Picnic, WE Fashion, FonQ en HEMA.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Dit object is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A2 (Amsterdam-Den Bosch) en de N230 (Zuilense Ring). Daarnaast zijn de A12 (Den Haag-Arnhem) en de A27 (Almere-Breda) binnen respectievelijk 10 en 15 minuten bereikbaar.

OPENBAAR VERVOER
Ook met het openbaar vervoer is dit object goed bereikbaar waarbij de bushalte zich op loopafstand bevindt. Met de bus kun je de reis vervolgen naar onder andere NS stations Maarssen, Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Centraal Station.

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is circa 895 m² bedrijfsruimte beschikbaar, met de mogelijkheid om ook de bijbehorende kantoor-/ showroomruimte te huren van circa 250 m².

PARKEREN
Op het terrein en in de directe omgeving is voldoende mogelijkheid tot parkeren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat, voorzien van de navolgende specificaties:

- vrije hoogte van circa 7,75 m1;
- monoliet afgewerkte betonvloer, maximale vloerbelasting 2.000 kg/m²;
- elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 4,2m h x ca. 4,5m b) met een loopdeur van ca. 0,7m b;
- tl-verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels indirect gestookte heaters;
- lichtstraat;
- aanwezige brandslanghaspels;
- krachtstroomaansluiting.

HUURPRIJS
€ 95.000,00 per jaar.

De huurprijs is te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.