Resultaten laden ...

Laanstraat 1 A

80 m2 horeca te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs € 1.350 /maand
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

In het levendige centrum van Hilversum is er een winkelruimte/horecaruimte te huur. De ruimte is ongeveer 80 m2 (BVO) en heeft een frontbreedte van ruim 3 meter. Deze ruimte is ideaal voor een koffiezaak of restaurant. Vroeger was er op deze locatie een goedlopende bistro en taartenwinkel. Er zijn veel mogelijkheden met het pand. Er is zelfs genoeg ruimte voor een terras. Er zijn impressiefoto’s gemaakt om een idee te geven van de mogelijkheden.

Locatie
Het centrum van Hilversum huisvest vele winkels/restaurants en wordt druk bezocht Hilversum is de belangrijkste stad in het Gooi en heeft daarom ook een streekfunctie. Door de vele mediabedrijven die zijn gevestigd in Hilversum wordt het ook de 'mediastad' genoemd. Het aantal inwoners is bijna 100.000 en dit aantal groeit elk jaar door de toenemende populariteit. Het pand is gelegen in het centrum en in de directe omgeving van de ruimte zijn er meerdere bekende restaurants zoals Pizza Beppe en winkels zoals Multivlaai, Action etc.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed te noemen. Het treinstation is op loopafstand en er is een bushalte om de hoek. Op de openbare weg zijn er betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Op loopafstand heb je ook de parkeergarage Hilvertshof.

Oppervlakte
Totale oppervlakte (BVO): circa 80m2*
Frontbreedte: circa 3 meter
Diepte: circa 17 m2

Gebruik
Het toegestane gebruik is vastgelegd in het ter plaatse geldende bestemmingsplan ''Binnenstad 2013'. Detailhandel of horeca is mogelijk.

Huurprijs
€16.200 per jaar (excl. btw)

Voorschot servicekosten
€7.000 per jaar (excl. btw)

Beschikbaarheid
Per direct

Opleveringsniveau
Casco/'as is, where is'

Huurtermijn
5 jaar of in overleg

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

Huurindexering
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.