Resultaten laden ...

Anthonie Fokkerstraat 61 C

70 m2 kantoorruimte te huur in Barneveld

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 750 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Briellared
Bedrijventerrein De Burgt I

Anthonie Fokkerstraat 61-C is gelegen op de mooiste, meest zichtbare en zonnige hoek van het bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Briellaerd Noord in Barneveld. Het gebouw valt op door zijn schoonmetselwerk gevel en lange ramen met veel uitzicht en daglicht.

Het pand is gelegen op een mooi bedrijventerrein langs de A30 in Barneveld. Vanaf de snelweg (afrit Barneveld/Scherpenzeel) sta je binnen enkele minuten voor de deur.

Oppervlakte
De begane grond heeft 70 m2 bruto vloer oppervlakte (eerste etage is verhuurd) en een eigen voordeur/ingang, eigen toilet en pantry.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op een mooi bedrijventerrein langs de A30 in Barneveld. Vanaf de snelweg (afrit Barneveld/Scherpenzeel sta je binnen enkele minuten voor de deur.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn voldoende voor handen voor en naast het gebouw. Deze plaatsen zijn voor gezamenlijk gebruik met buren in het pand. Per unit zijn in principe 2 plekken beschikbaar.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voor deze units is kantoor.

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt (schoon metselwerk gevels met hoge ramen; veel daglicht). De begane grond is voorzien van een mooi plavuizen vloer, van systeemplafond en raambekleding.

Huurcondities

Huurprijs: € 750,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 1 jaar.

Services kosten: Nader te bepalen: kosten voor energie en afval (indicatie: € 150,- per maand per etage)

Aanvaarding: Per direct beschikbaar

Opzegtermijn: 2 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan