Resultaten laden ...

Beersdalweg 84

180 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 180 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beersdal
Bedrijventerrein Smitzerveld

OBJECT
Ca. 180 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van de Wellcoll locatie in Heerlen. Het kantoor is verdeeld in 3 kleinere kantoorruimtes en 2 kantoortuinen, meerdere toiletten en kitchenettes en een opslagruimte met technische installaties. De kantoren zijn grotendeels v.v. airco's en beschikken over veel raampartijen wat de locatie een prettige uitstraling geeft. Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar bij het kantoor.

LOCATIE
Het perceel ligt op 5 autominuten van woonboulevard Heerlen en de autoboulevard Heerlen is op loopafstand. Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de autosnelweg A76, A79 en de N281. Het ligt langs een drukke doorgaande weg tussen het centrum van Heerlen en de auto- en meubelboulevard. Chemelot, alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport, zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Heerlen is op 1,8 kilometer afstand bereikbaar

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Heerlen-Stad Noord'. De bestemming van de aangewezen gronden is terug te vinden in bestemmingsplan 'Heerlen-Stad Noord'. Het object is geschikt voor kantoorgebruik. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door naar de website van ruimtelijkeplannen.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.