Resultaten laden ...

Bergstraat 17

915 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Zonnehof

Algemeen: Showroom/kantoor met bedrijfsruimte op korte loopafstand van het historisch stadscentrum van Amersfoort gelegen.

De omgeving wordt gekenmerkt door een gemengde bebouwing met woningen, winkels en kantoren. Aan de voorzijde is de nieuwbouwontwikkeling Weltevreden gerealiseerd.

De gemeente Amersfoort telt meer dan 150.000 inwoners. Het is een zich sterk ontwikkelende groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid.

Bent u op zoek naar een royale locatie dicht bij het centrum, het station en omringd doordienstverleners? Dan is deze locatie met parkeerruimte zeker iets voor u.

Bereikbaarheid: Het object ligt in de wijk “Nederberg”, is goed te bereiken via de Arnhemseweg en de Leusderweg en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de autosnelwegen A1 en A28. Het NS station van Amersfoort bevindt zich op loopafstand.

Bereikbaarheid per auto:
Zeer goed. De rijksweg A28 is in 5 minuten te bereiken. Via knooppunt Hoevelaken is de Rijksweg A1 binnen 10 minuten te bereiken. Utrecht ligt op
20 autominuten afstand.

Bereikbaarheid per OV:
Uitstekend. Het station Amersfoort Centraal ligt op 10 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde bushalte (Amersfoort, Zonnehof-West) ligt 200 meter bij het object vandaan.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 915 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd, inclusief onder andere:
• eigen entree;
• stenen vloerafwerking;
• centrale verwarming met radiatoren;
• systeemplafond met inbouwverlichting;
• toilet;
• overheaddeuren.

Parkeren: Er zijn parkeerplaatsen op eigen grond, zowel binnen als buiten.

Bestemming: Het bestemmingsplan biedt ruimte voor diverse functies: maatschappelijke voorzieningen (medisch, sociaal, cultureel), administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening en meerdere specifiek benoemde bedrijfsactiviteiten.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 9.500,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan