Resultaten laden ...

Botnische golf 9 A

97 - 649 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Snel en Polanen
Bedrijventerrein Polanen

TE HUUR
Kantoorruimte
Botnische Golf 9A
3446 CN WOERDEN

Op het bedrijventerrein Polanen gelegen bedrijfsverzamelgebouw met showrooms op de begane grond en kantoorruimten op de verdieping.

Het complex is gelegen op slechts een paar minuten afstand van de rijksweg A12, waardoor de bereikbaarheid met de auto uitstekend te noemen is. Met het openbaar vervoer is de locatie tevens goed bereikbaar. Per uur wordt er tenminste 4 maal een busverbinding onderhouden met NS-station Woerden en de omliggende kernen.

Het bedrijventerrein wordt begrensd door de wijk Snel en Polanen en de wegen Botnische golf, Middellandse Zee en Oostzee. Twee singels splitsen het gebied in drie stroken. Op het bedrijventerrein zijn voornamelijk bedrijfsruimten aanwezig met aan de noordzijde voornamelijk detailhandelsbedrijven, aan de westzijde diverse automobielbedrijven en aan de zuidoostzijde enkel kantoorfuncties.

In het bedrijfsverzamelgebouw zijn o.a. Basic Fit, Voordeelmarkt, Ilham Home en Makita gehuisvest.
Op bedrijventerrein “Polanen” zijn diverse lokaal en landelijk opererende bedrijven gevestigd, zoals VKP Beveiliging, Plomp Installatietechniek, ERU Kaas, het distributiecentrum van Jumbo, diverse automobielbedrijven en om de hoek vindt u een McDonalds. Daarnaast is op loopafstand een woonboulevard gevestigd, met o.a. een vestiging van Kwantum en Praxis.

Op basis van NEN2580 is circa 852 m2 verhuurbare vloeroppervlakte aan kantoorruimte beschikbaar, inclusief toedeling in de algemene en gezamenlijke ruimten, welke als volgt is verdeeld:
Unit 1 circa 649 m2
Unit 3.1 circa 106 m2 (85 m2 excl. toedeling)
Unit 4.1 circa 97 m2 (78 m2 excl. toedeling)

Omschrijving kantoorruimte

Begane grond: De entree met toegangssluis en toegang tot de verdieping
Verdieping: Via het trappenhuis en lift bij de entree komt men op de verdieping. Ter plaatse is sprake van één grote ontvangstruimte met diverse zithoekjes. Vanuit de ontvangstruimte bereikt men de grote kantoorruimte en de gangzone met de diverse kantoorruimten.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• huidige scheidingswanden en vloerbedekking
• radiatoren v.v. thermostaatventielen
• airco-luchtbehandelingssysteem
• kabelgoten v.v. wcd’s en huidige databekabeling
• gezamenlijke pantry
• unit 2 en 3 beschikken over een zelfstandige pantry
• twee toiletgroepen met gescheiden dames- en herentoilet

Algemene informatie object

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Barwoutswaarder, Polanen en Putkop heeft de locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met 3.1 en 3.2’ en ‘detailhandel volumineus’. Ter plaatse mogen bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 in de noordzijde van het complex en categorie 3.2 in de zuidzijde van het complex, bedrijfsgebonden kantoren en detailhandel in volumineuze goederen.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 62,50 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar en betreffen een voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• Jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de verwarmingsinstallatie, brandslanghaspel(s), alarminstallatie, brandmeldinstallatie en liftinstallatie;
• Inspectie en klein onderhoud dakbedekking;
• Periodiek terrein- en groenonderhoud;
• Reinigen straatkolken en algemene riolering;
• Periodieke glasbewassing buitenzijde, gevelreiniging (1 x in de 3 jaar) en legionella controle;
• Ongediertebestrijding;
• Onderhoud bewegwijzering;
• Jaarlijkse inspectie en klein onderhoud sprinklerinstallatie;
• Ongediertebestrijding ;
• Schoonmaak algemene ruimte

Door de sterk gestegen energieprijzen bedraagt het verrekenbaar voorschot voor het verbruik van gas, water en elektra inclusief vastrecht thans € 50,- per m² per jaar. Daarmee ontstaat er achteraf vermoedelijk geen noodzaak tot bijbetalen.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden in overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003. met verhuurders-specifieke bepalingen.

Aanvaarding
Unit 1: per direct
Unit 3.1 en 4.1: 1 augustus 2021