Resultaten laden ...

Cavalier 1

238 - 296 m2 kantoorruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Huurprijs € 120 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Te huur Cavalier 1 Zeewolde

Prachtige kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van een zeer representatief bedrijfspand op A-1 locatie op het bedrijventerrein Horsterparc met een mix van kantoor- en bedrijfsruimtes.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, direct aan de Gooiseweg met Nijkerk, Almere en Harderwijk op korte afstand.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
begane grond:
- gezamenlijke entree

1e verdieping
- circa 214 m² kantoorruimte
- circa 58 m² vergader-/trainingsruimte
- circa 24 m² keuken en toiletruimte

De vergader-/trainingsruimte betreft mogelijk een gezamenlijk gebruik.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
- een systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- dames en heren toilet;
- pantry.

HUURPRIJS
- Kantoorruimte: € 120,- per m² per jaar;
- Parkeerplaatsen: € 175,- per plaats per jaar.

Huurprijzen zijn exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

PARKEREN
Het object heeft voldoende eigen parkeerplaatsen.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan is genaamd Trekkersveld en Horsterparc 2011. De bestemming is Bedrijventerrein-3, waarbij bedrijven t/m categorie 3.2 zijn toegestaan. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn gebruiks-/vestigingsvergunningen en/of ontheffingen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere Bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.