Resultaten laden ...

Daltonstraat 12

221 m2 kantoorruimte te huur in Zwijndrecht

Kenmerken

Huurprijs € 2.750 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bakestein
Bedrijventerrein Bakestein

Representatieve kantoorruimte beschikbaar op Bakestein in Zwijndrecht!

Vanaf 1 april 2024 komt er een 3 laags kantoorruimte beschikbaar die beschikt over alle voorzieningen die u van een kantoor mag verwachten. Naast die zicht vanaf de toegangsweg tot het bedrijventerrein beschikt het pand over 5 toegewezen parkeerplaatsen met daarnaast veel gratis vrije parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond (32 m2):
Bij binnenkomst bevindt zich naast de hal en trappenhuis een kantoorruimte. Deze ruimte beschikt over ramen van plafond tot vloer.

1e verdieping (67 m2):
Via het trappenhuis komt u op de 1e verdieping waarvan de overloop beschikt over een toiletgroep en een grote ruimte welke nu als kantoor/technische in gebruik is.

2e verdieping (122 m2):
De 2e en tevens bovenste verdieping heeft op dit moment een kamerindeling die er voor zorgt dat de voorzijde van het pand een kantoorruimte is en de achterzijde deels kantoor en deels kantineruimte is. Uiteraard is deze indeling door toekomstige huurder aan te passen. De facaliteiten die te zien zijn op de foto's zullen achterblijven in de ruimte.

Huurprijs:
€ 2.750,00 per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 70,00 per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
3 jaar + 3 jaar.

Huurbetalingen:
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
1 april 2024.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting BV
0180-610922
bog@qmakelaars.nl