Resultaten laden ...

Databankweg 20

625 - 1.250 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

Villa A-1, ruimte om te ondernemen!

Deze unieke kantoorvilla, gelegen in het midden van het land, vind u op een strategische zicht locatie vanaf de A1.
Het representatieve kantoorgebouw met hoogwaardige faciliteiten biedt uw bedrijf de comfort om te ondernemen binnen de groeiende stad Amersfoort waar diverse multinationals zijn gevestigd uit verschillende sectoren.

Villa-A1 bestaat uit een combinatie van hoog-en laagbouw en biedt u een hoogwaardige bedrijfsomgeving met verrassend veel ruimte. De hoogbouw bestaat uit 3.472 m² kantoorruimte met een, onder architectuur ontwikkelde, representatieve uitstraling. Dankzij de gunstige stramienmaat van het gebouw zijn de verschillende kantoorruimten flexibel in te delen. Door deze hoge mate van flexibiliteit kunt u een optimaal werkklimaat realiseren.

Locatie: Het object is gelegen op een zicht locatie (pal langs de Rijksweg A1) op het populaire bedrijventerrein “De Hoef”. Het kantorenterrein bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt “Hoevelaken”, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken.

Aan de rand van het kantorenterrein is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad. In de nabije omgeving zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest waaronder Johnson & Johnson, DHL, Mediq en Heilijgers.

In Villa-A1 is Confed gehuisvest.

Beschikbaar
Voor de verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.250 m², verdeeld over de volgende verdiepingen:
1ste verdieping: ca. 625,43 m²
2de verdieping: ca. 625,43 m²

Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. Mc191023A van RPS advies- en ingenieursbureau b.v. d.d. 11-07-2019.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Energielabel: A

Opleveringsniveau: De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• Liften;
• Centrale verwarming;
• Mechanische ventilatie met topkoeling;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten;
• Scheidingswanden;
• Representatieve entree (gezamelijk);
• Bedrijfsrestaurant (gezamenlijk).

Parkeren: Op de bij het complex behorende parkeerterrein behoren ca. 115 parkeerplaatsen met een parkeernorm van 1:50. Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: prijs op aanvraag.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: prijs op aanvraag.

Servicekosten: prijs op aanvraag.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan