Resultaten laden ...

Euroweg 100

787 - 4.281 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Vathorst-Noord
Bedrijventerrein Vathorst

Objectinformatie
In dit zeer markante pand gelegen aan de A1 bestaat de mogelijkheid tot (onder)huur van circa 4.281 m² kantoorruimte, voorzien van een inbouwpakket. Het gebouw heeft een transparant glazen dak dat op het eerste gezicht lijkt op een kas, waaronder zich 4 houten woningen bevinden, met een vijfde woning buiten het glazen dak. De huizen hebben elk 3 kantoorverdiepingen en rijzen op uit een wal van aarde langs de A1. Onder het dek van de glazen overkapping bevinden zich 2 verdiepingen; de eerste verdieping voor retail met mezzanine en een parkeergarage met in totaal 120 parkeerplaatsen.

Locatie
De centrale ligging direct aan de A1 maakt deze zichtlocatie tot een unieke kans voor huurders die niet in een doorsnee gebouw willen zitten, maar zich willen onderscheiden van de massa. Nabijgelegen huurders zijn onder andere Ikea, Kees Smit tuinmeubelen, Gant, The Phone House, Loods 5 en Yokogawa.

Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Het kantoor ligt op 3 autominuten van knooppunt Hoevelaken.
Vanaf hier zijn de A1 (Hengelo - Amersfoort - Amsterdam) en de A28 (Groningen - Zwolle - Utrecht) direct bereikbaar.

Bestemming en tijd in autominuten:

Amsterdam: 35 autominuten
Utrecht: 30 autominuten
Apeldoorn: 35 minuten met de auto

Openbaar vervoer
Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 5 en 101 rijden in ongeveer 20 minuten van Amersfoort Centraal Station naar het pand. Amersfoort Centraal heeft goede treinverbindingen met grote steden als Amsterdam en Utrecht. Vanaf treinstation Amersfoort Vathorst is het ongeveer 15 minuten met buslijn 5.

Beschikbaarheid
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ongeveer 9.873 m². De verhuurbare kantoorruimte omvat momenteel ongeveer 4.281 m², als volgt verdeeld:

Dekniveau 2.249 m² v.v.o.
1e verdieping 1.245 m² v.v.o.
2e verdieping 787 m² v.v.o.
Totaal 4.281 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 135,00 per m² per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 500,00 per parkeerplaats per jaar.

Te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 55,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Turnkey.

Parkeren
Het gebouw heeft een eigen parkeergarage met 120 parkeerplaatsen. Er is ook een groot parkeerterrein aan de overkant van de straat, waar extra parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.