Resultaten laden ...

De Binderij 4

187 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 2.300 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Literatuurwijk
Bedrijventerrein DE BINDERIJ

Prachtig kantoorgebouw met eigen ingang en parkeergelegenheid in Almere

Welkom bij De Binderij 4, een uniek pand dat u de ideale zakelijke omgeving biedt. Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in Almere en biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.
Met een eigen ingang, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en uitstekende voorzieningen, is dit de ideale locatie voor uw onderneming.

Vanaf het Bedrijventerrein De Binderij is het eenvoudig om de A6 richting Amsterdam te bereiken via de Hoge Ring. Het station Muziekwijk ligt op 10 minuten afstand waar ook diverse bussen stoppen.

Kenmerken:
Eigen ingang: Het kantoorgebouw heeft een eigen, karakteristieke ingang die een professionele uitstraling garandeert. Gelegen direct aan de straat met een open blik door de vele ramen maakt uw bedrijf direct een goede indruk bij bezoekers.

Parkeergelegenheid op eigen terrein: Gemakkelijke toegang tot parkeerruimte op eigen terrein betekent stressvrij parkeren voor u en uw team, en een warm welkom voor klanten.

Entree met trap naar verdieping: De entree is ruimtelijk en voorzien van een trap die leidt naar de verdieping en de daar aanwezig kantoorruimte. In de hal bevindt zich ook de meterkast en toiletruimte.

Kantoorruimte en kantoor/ vergaderruimte: De begane grond is licht door de vele grote ramen en biedt een veelzijdige kantoorruimte met een doorgang naar een achtergelegen ruimte, perfect geschikt als extra kantoor of vergaderruimte. De begane grond is voorzien van een vloerbedekking. In de open tussenruimte van het kantoor naar de bedrijfsruimte is de pantry gelegen. In de pantry zijn koelkast en vaatwasser geplaatst. De begane grond is circa 83m2.

Grote open kantoorruimte op verdieping: Op de verdieping vindt u een ruime, open kantoorruimte met ramen rondom. Natuurlijk licht stroomt overvloedig naar binnen, waardoor een productieve werkomgeving wordt gecreëerd. De verdiepingsvloer is voorzien van een vloerbedekking. De verdiepingsvloer is circa 61m2.

Stijlvolle afwerking: De vloer is smaakvol afgewerkt en de ramen zijn bedekt met lamellen voor de perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Daarnaast heeft het gehele pand airconditioning.

Bedrijfsruimte op begane grond: Naast de kantoorruimte op de verdieping en begane grond is er ook op de begane grond een bedrijfsruimte met overheaddeur aanwezig, waardoor het pand veelzijdigheid biedt voor verschillende zakelijke behoeften. De bedrijfsruimte heeft een grootte van circa 43 m2.

Dit unieke kantoorobject is volledig turn-key en direct te betrekken. U kunt zonder zorgen aan de slag in een professionele en inspirerende omgeving.

HUURPRIJS
€ 2.300,00 per maand (excl. BTW)

HUURTERMIJN
5 jaar met 5 jaar verlenging

OPZEGTERMIJN
12 maanden

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 150,00 per maand te vermeerderen met BTW op basis van voorschot en nacalculatie en omvat o.a.:
• Periodieke glasbewassing;
• Jaarlijks onderhoud airconditioning;
• Onkruidbestrijding van buitenterrein en onderhoud groenvoorziening op het terrein;
• 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Er geldt een BTW-compensatie van 5%.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum van het huurcontract, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Werknemers Algemeen (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

NUTSVOORZIENINGEN
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiten in het gehuurde van stadsverwarming en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat met o.a. de volgende voorzieningen:
• Pantry;
• Vloerbedekking (huidige staat);
• Lamellen;
• Toiletruimte;
• Verlichting (LED);
• Scheidingswanden;
• Representatieve entree;
• Airconditioning;
• Te openen ramen.

De aansluitingen en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENERGIELABEL
Het gebouw is voorzien van een energielabel A+.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten en het btw-bedrag.
Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg maar is op korte termijn mogelijk

VOORBEHOUD
Onder voorbehoud van gunning door eigenaar.

BESTEMMING
Dit object heeft de bestemming Gemengd -1 met bedrijven tot en met categorie 3.1 en functieaanduiding 'kantoor'. Bij de bestemming dient u rekening te houden dat in het aangelegen pand een afscheidshuis is gevestigd en geluidsoverlast niet wenselijk is.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld door Arcuris Bedrijfsmakelaars. Er wordt onzerzijds geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.