Resultaten laden ...

De Brand 30

18 - 1.000 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Brand

Er op gebrand zaken te doen? Op een plek en op een manier die passen bij wat uw bedrijf en u willen uitstralen? De Brand heeft hiervoor de ruimte, de mogelijkheden en de faciliteiten. Kantorenpark De Brand is een kleinschalig kantorenpark met een viertal kantoorgebouwen aan de noordkant van Amersfoort. De Brand 30 is in van deze gebouwen.

Locatie: Kantorenpark 'De Brand' is gelegen op een absolute top-/zichtlocatie langs de rijksweg A1. Kantorenpark De Brand vormt de entree van kantoren- en bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort-Noord. Op het bedrijventerrein zijn o.a. het Campanile hotel, Health&Fitnessclub Pellikaan, Farouk Systems en Crop accountants gevestigd.

Bereikbaarheid: • 500 m tot de bus;
• 1 – 2 km tot de A28;
• 5 – 6 km tot centrum Amersfoort;
• 2 km tot Station Amersfoort-schothorst;
• 1 - 2 km tot de A1.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.100 m² op de begane grond.
Deelverhuur is mogelijk in (een combinatie van) units van 18 m² tot 49 m² b.v.o.

Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 99,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 350,- per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. Dit bedrag is inclusief gebruik van Gas/Water/Elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan