Resultaten laden ...

De Limiet 15

20 - 3.000 m2 kantoorruimte te huur in Vianen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Vianen
Bedrijventerrein De Hagen + De Biezen

Kantoorruimte te huur De limiet 15, Vianen
Een kantoorruimte huren aan De Limiet in Vianen in een bedrijfsverzamelgebouw vol mogelijkheden? Geen probleem. Dit kantoorgebouw uit 1970 heeft een gebruiksoppervlakte van wel 16.790 m2 dat bestaat uit zowel kantoor- als bedrijfsruimte. Daarom is het mogelijk om industrieel te combineren met een werkplek op kantoor. Daarnaast heb je de gelegenheid om in overleg met de verhuurder je kantoor aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. De kantoorruimten bevinden zich in het Handelscentrum Vianen, gelegen op het bedrijventerrein De Biezen, vlak naast de A2. Ook de A27 is dichtbijgelegen waardoor je kantoor met opslag erg goed bereikbaar is. Vrachtwagens kunnen gemakkelijk hun lading laden en lossen door de opstelplaatsen bij het gebouw en de overheaddeuren bij de bedrijfsruimtes. Dit is dé huisvestingsoplossing voor elke creatieve ondernemer, zzp'er, mkb'er en startup! Benieuwd of deze locatie bij jouw organisatie past? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in.

Faciliteiten De limiet 15
In het midden van Nederland vind je Handelscentrum Vianen. Een uniek gebouw met een bijzondere dynamiek. In Handelscentrum Vianen vind je altijd een ruimte die voldoet aan al jouw wensen en eisen! Of je nu op zoek bent naar een opslagruimte, bedrijfsruimte of kantoor. Handelscentrum Vianen in verdeeld is verschillende zones. Aan de achterzijde van het gebouw, gelegen aan het water, vind je Flexizone. Ons full-service concept voor de creatieve ondernemers! Je vindt hier o.a. IT-specialisten, webshops, social influencers, drukkerijen en een cross fit school. Flexizone biedt inspirerende workboxen welke modern en industrieel zijn ingericht. De workboxen zijn geheel vrij in gebruik te nemen als kantoor, bedrijfsruimte, opslagruimte, studio en/of atelier! Workboxen zijn te huur vanaf 15 m2 - 250 m2.
Neem jij liever het heft in eigen hand en richt jij jouw ruimte liever zelf in? Dat kan natuurlijk ook. Handelscentrum Vianen biedt verschillende casco kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. Op zoek naar een warehouse locatie centraal gelegen in Nederland? Handelscentrum Vianen heeft 6000 m2 opslagruimte vrij voor al jouw goederen en voorraad.

Locatie en bereikbaarheid
Het gebouw, ook wel Handelscentrum Vianen, is gelegen op het bedrijventerrein De Biezen vlak bij de A2. De bereikbaarheid met de auto is hier door erg goed. Ga je met het openbaar vervoer naar werk? Met de bus ben je vanuit Utrecht binnen 30 minuten al op locatie en de bushalte is gesitueerd voor de deur van jouw werkplek. Perfect bereikbaar via zowel de auto die je gratis kunt parkeren bij het kantoorpand, als met het openbare vervoer. Tegenover je kantoorruimte zit de Makro, waar je je lunch of benodigdheden voor op kantoor kunt halen zoals papier voor de printer.