Resultaten laden ...

de Zaale 11 (ged.)

23 - 500 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt TU-terrein
Bouwjaar 2003

Locatie:
De te huur aangeboden flexibele kantoorruimte in het kantoorgebouw / Business Center Twinning biedt kantoorruimten aan bedrijven actief in ICT, (embedded) software en elektronica. Twinning laat niets te wensen over voor jonge tech bedrijven en is een flexibele, bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten. De ligging van Twinning is perfect, op het Science Park van de TU/e: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Twinning vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

Bereikbaarheid:
De flexplekken in het Business Center aan De Zaale 11 te Eindhoven op de High Tech Campus Eindhoven is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Het terrein rondom dit kantoorpand beschikt over een eigen op- en afrit naar de A2/A67 en is voorzien van uitgebreide parkeermogelijkheden. Vanaf het NS-station Eindhoven rijdt de HOV-lijn in 10 minuten naar de campus toe.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Ca 500 m² flexibele kantoorruimte totaal - vanaf ca 23 m² flexplek

Parkeergelegenheid:
Ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen in de directe omgeving van het kantoorgebouw aan De Zaale 11 te Eindhoven, in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en parkeergarages.

Onderscheidende kenmerken Twinning:
• Thema: Informatie Technologie
• Gelegen op de TU/e Science Park
• Nabij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
• Hoogwaardige redundante ict-infrastructuur
• Serverruimte met serverboxen
• Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
• Levendig ondernemersnetwerk TU/e
• Centrale receptie met telefoonbeantwoording
• Diverse vergader- en conferentiefaciliteiten
• Gespecialiseerd bedrijfsadvies
• Eigen parkeergarage
• Flexibele huurvoorwaarden
• 1 tot 25 medewerkers
• Diverse voorzieningen op loopafstand (centrum, kinderopvang, sportcentrum, etc).

Opleveringsniveau flexibele kantoorruimte / flexplekken:
• liftinstallatie
• systeemplafonds
• verlichting middels inbouwarmaturen
• kabelgoten
• toiletgroep
• pantry
• verwarming middels radiatoren
• brandmeldinstallatie
• brandblusvoorzieningen
• kamerindeling
• mechanische ventilatie
• topkoeling

Aanvaarding:
In overleg

Kadastrale gegevens De Zaale 11 te Eindhoven:
Gemeente: Tongelre
Sectie: D
Perceelnummer: 991 (gedeeltelijk)

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit kantoorgebouw aan De Zaale 11 te Eindhoven in het centrum is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
2003

Twinning - groeien in ICT en (Embedded) Software:
Twinning is er als huisvestingsformule van TWICE Eindhoven B.V. volledig op gericht om technologische bedrijven te helpen sneller te groeien. Deze high tech formule biedt bedrijfsruimte (op flexibele basis) aan bedrijven actief in met name de informatietechnologie, (embedded) software en elektronica. De ‘Twins’ zijn van alle moderne gemakken voorzien. Representatieve kantoorruimte, goed uitgeruste labs, geavanceerde ICT-voorzieningen, breedbandverbindingen en een excellente serverruimte.

‘Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Niet voor niets is Twinning gesitueerd in deze inspirerende omgeving. De ‘Twins’ zijn onderdeel van de TU/e Campus community en kunnen daar gebruikmaken van de aanwezige voorzieningen (waaronder onderzoeksvoorzieningen, conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorzieningen en meer). Een vestiging in Twinning is werken vanuit het hart van technologie-ontwikkeling, met duizenden wetenschappers op loopafstand.

Opereren vanuit Twinning betekent de meest aantrekkelijke startpositie om uw innovatie(s) te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

Twice - building hight tech succes:
Om als innovatief bedrijf succesvol te kunnen groeien in de high tech wereld dient u te beschikken over een omgeving die het bedrijf echt vooruit brengt. Waar u met een gerust hart en trots gevoel klanten kunt ontvangen. In een omgeving waar u van gedachten kunt wisselen met specialisten. Technici die oplossingen brengen voor innovatieve uitdagingen, bedrijfskundigen die u bedienen van strategisch advies. Netwerkers die u voorstellen aan toekomstige partners, medewerkers, investeerders en kapitaal.

TWICE biedt een bijzonder stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven met groeipotentie. Wij bouwen met uw bedrijf mee aan duurzaam succes en een stevige positie in de markt.
Onze aandeelhouders - de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), gemeente Eindhoven, Technische Universiteit Eindhoven, Brainport Development en de Rabobank - hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat uw bedrijf bij TWICE kan floreren in Brainport regio Eindhoven.

Ruim 250 bedrijven maakten reeds succesvol gebruik van onze innovatie versnellende omgeving. Hun ongekende prestaties bewijzen dat TWICE dé ideale plek biedt om te vestigen en te groeien met alles wat een technologisch bedrijf zich kan wensen aan hoogwaardige faciliteiten, flexibiliteit, eersteklas service en een netwerk van topbedrijven.

In vijf thematisch gebundelde huisvestingsformules. Strategisch gepositioneerd in het hart van de absolute high tech hotspots in de Brainport regio: Technische Universiteit Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven, zorgt TWICE dat uw bedrijf zichtbaar onderdeel wordt van de High Tech community.

Maak kennis met de vijf TWICE formules:
Twinning --> Data Science, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, ICT en (embedded) software
Catalyst --> Werktuigbouwkunde, fysica & (bio)chemie
Bèta --> High tech R&D
M? --> R&D met focus op lifetec & new energy
Alpha --> de ideale plek voor (tech)starters

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs flexibele kantoorruimte / flexplekken:
Op aanvraag.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
Nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Verlengingstermijn:
Nader overeen te komen.

Opzegtermijn:
Flexibele huurvoorwaarden, vier (4) maanden doorlopende opzegtermijn.

Huurindexering:
De huurprijs van dit kantoorgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de nodige aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Pim van der Werff is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de flexplekken in het kantoorpand aan De Zaale 11 te Eindhoven.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan