Resultaten laden ...

Docklandsweg 0 ong

77 - 4.000 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Buiksloterham

In de stadswijk Aan het IJ kun je wonen, ontspannen en ondernemen. De nieuwe wijk ligt tussen het IJ en de Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord, vlak achter EYE Filmmuseum en het Schegpark. Het Schegpark is een nieuw te ontwikkelen park dat centraal in het gebied Overhoeks komt te liggen. De Docklandsweg wordt de commerciële ader door de wijk en biedt plaats aan kleinschalige horeca, dagelijkse verszaakjes, leuke winkels en creatieve bedrijven. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal sta je zo in de nieuwe wijk en wandel je via het Schegpark naar de Docklandsweg. Een ideale plek dus!

De Docklandsweg moet een gezellige en praktische winkelstraat worden met een ontspannen sfeer. Denk hierbij aan kleinschalige horeca zoals bijvoorbeeld een espressobar of croissanterie, een traiteur, bakker of slager en winkels zoals een boekhandel, bloemenzaak, fietswinkel of vintage (concept)stores. Daarnaast is er plek voor zorg, zoals bijvoorbeeld een fysiotherapie- of tandartspraktijk. We zijn op zoek naar een mooie aanvulling op wat er al is, onder andere in de Strip aan het Schegpark, maar ook in de Van der Pekbuurt en andere winkelgebieden in de buurt.

LOCATIE
De commerciële ruimten liggen in de plint van de woongebouwen aan de Docklandsweg, die door toonaangevende architecten zijn ontworpen.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pont goed te bereiken.

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd-1: (Eventueel kantoren (met baliefunctie)), bedrijven, winkels, horeca (I, III, IV), consumentenverzorgende dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen.

METRAGE
In totaal circa 4.000 m² b.v.o. commerciële bedrijfsruimte verdeeld over verschillende gebouwen:

1. The Twins:
De ruimten zijn geschikt voor kleinschalige horeca, dagelijkse verszaakjes en winkels. De unit die is gelegen op de hoek van het Schegpark heeft de mogelijkheid voor een terras, met een uniek uitzicht het park en op zon gelegen.
- Unit 1: c.a. 86 m2 - VERHUURD
- Unit 2: c.a. 102 m2 - VERHUURD
- Unit 3: c.a. 80 m2 - VERHUURD
- Unit 4: c.a. 77 m2 - VERHUURD
- Unit 5: c.a. 83 m2 - VERHUURD
(Unit 2, 3 en 4 zijn eventueel samen te voegen).

2. De Jakoba:
- VOLLEDIG VERHUURD

3. The Bow:
De ruimten zijn geschikt voor kleinschalige horeca, dagelijks verszaakjes en winkels. Een van de units is op een hoek gelegen en heeft de mogelijkheid voor een terras.
- Unit 1: c.a. 77 m2 - VERHUURD ONDER VOORBEHOUD
- Unit 2: c.a. 109 m2 - VERHUURD ONDER VOORBEHOUD
- Unit 3: c.a. 76 m2 met terrasmogelijkheid - VERHUURD ONDER VOORBEHOUD
(Deze units zijn eventueel samen te voegen).

BESCHIKBAARHEID
- The Twins: oplevering c.a. voorjaar 2022.
- De Jakoba: oplevering c.a. voorjaar 2022.
- The Bow: oplevering c.a. voorjaar 2023.
De rest van de gebouwen, aan de andere zijde van de Docklandsweg, zijn nog in ontwikkeling. Deze gebouwen zijn naar verwachting tussen 2023 en 2025 gereed.

HUURPRIJS
EUR. 225,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimten zullen casco worden opgeleverd. Je kunt deze ruimten geheel naar eigen wens indelen en afwerken. De plafonds in de commerciële ruimten zijn hoog, namelijk circa 4,40 meter. De gevels zijn voorzien van grote glaspuien, waardoor je een optimaal zicht hebt naar binnen én naar buiten. Aan de Docklandsweg hangen haaks op de gevel van alle gebouwen dezelfde strakke borden voor signing, zodat de winkelstraat eenheid uitstraalt.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan