Resultaten laden ...

Doctor Huub van Doorneweg 8

755 m2 kantoorruimte te koop in Deurne

Kenmerken

Prijs € 160.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein KRANENMORTEL

Vier kantoorunits beschikbaar voor verkoop in het verzamelgebouw We – Ha aan een zichtlocatie in Deurne. Deze objecten bieden flexibiliteit en potentieel voor verschillende sectoren.

Er bevinden zich twee kantoorunits op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Voor alle units kan er gebruik gemaakt worden van de algemene entree en voorzieningen. Daarbij zijn de units voorzien van eigen nutsvoorzieningen. Door de afwerking bieden de ruimtes veel perspectief om het volledig naar wens in te richten. Alle units zijn voorzien van grote raampartijen waardoor er veel daglicht is.

Via de centrale entree op de begane grond zijn de zelfstandige units te bereiken. Tevens bevinden zich hier de algemene ruimtes, zoals: gezamenlijke toiletten, meterkast en de trapopgang.

Beschikbaarheid
Het gebouw is gesplitst in vier zelfstandige units. Bij de oppervlakte van de units is inbegrepen 27 m² aandeel in de algemene ruimtes. De notariële akte tot splitsing wordt opgesteld.

Unit 8-1 begane grond: circa 249 m2

Unit 8-2 begane grond: circa 234 m2

Unit 8-3 eerste verdieping: circa 136 m2

Unit 8-4 eerste verdieping: circa 136 m2

De mogelijkheid is aanwezig om het gehele pand over te nemen.

Parkeren
Het terrein rondom het pand heeft een recht van overpad en wordt middels de VvE onderhouden. Iedere unit beschikt over vijf privé parkeerplaatsen.

In de nabije omgeving is daarbij voldoende parkeerplaats beschikbaar.

Ligging en bereikbaarheid
Het verzamelgebouw ligt op bedrijventerrein "De Kranenmortel" in Deurne en is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en de snelweg A-67 Eindhoven – Venlo, de provinciale weg N270 (Helmond-Venray) en de N279 (Asten-Veghel).

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen kantoorruimte
De units worden in huidige staat opgeleverd, zodat alles nog naar wens in te richten is. In de centrale meterkast komen de nutsvoorzieningen binnen. Van hieruit worden het gas en elektra afgetakt naar iedere unit afzonderlijk. Het verbruik per unit wordt gemeten d.m.v. Kwh meters. Het gehele pand is voorzien van nieuwe elektra (Scope 10 geïnspecteerd) en 2 nieuwe HR-cv installaties. In overleg met de huidige eigenaar kan er ook gekozen worden voor een afgewerkte ruimte.

Huur-/koopcondities

Unit 8-1 incl. 27 m² algemene ruimte (begane grond): 249 m2
Vraagprijs: € 260.000,- k.k.
Huurprijs: € 2.490,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 249,- per maand

Unit 8-2 incl. 27 m² algemene ruimte (begane grond): 234 m2
Vraagprijs: € 260.000,- k.k.
Huurprijs: € 2.340,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 234,- per maand

Unit 8-3 incl. 27 m² algemene ruimte (begane grond): 136 m2
Vraagprijs: € 160.000,- k.k.
Huurprijs: € 1.360,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 136,- per maand

Unit 8-4 incl. 27 m² algemene ruimte (begane grond): 136 m2
Vraagprijs: € 160.000,- k.k.
Huurprijs: € 1.360,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 136,- per maand

8 geheel incl. 108 m² algemene ruimte: 755 m2
Vraagprijs: € 830.000,- k.k.
Huurprijs: € 7.550,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 755,- per maand

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan