Resultaten laden ...

Kanaaldijk 2

818 m2 kantoorruimte te koop in Aarle Rixtel

Kenmerken

Prijs € 875.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Aarle-Rixtel
Bedrijventerrein HELMONDSEWEG/KANAALDIJK

Locatie
Dit kantoorgebouw, onderdeel uitmakende van een complex genaamd Poort van Laarbeek, is gelegen op een markante zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg van Aarle-Rixtel. De omgeving kenmerkt zich door de Aldi en verderop in de straat kleinschalige bedrijvigheid. De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed, de op- en afritten van en naar de N279 (richting Helmond en Veghel) zijn op negen autominuten afstand gelegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed, op zes minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd.

Object
De kantoorruimte, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, heeft een totale oppervlakte van circa 818 m². De ruimte is gezien de eigen entree, volledig zelfstandig. De begane grond bestaat uit een ruime ontvangst, een viertal kantoor-/spreekkamers en een grote kantineruimte met luxe keuken en dubbele toiletgroep. De eerste verdieping bestaat uit vijf kantoor-/spreekkamers en is eveneens voorzien van een pantry en dubbele toiletgroep. Het opleveringsniveau van de ruimte is zeer hoogwaardig en volledig. De ruimte is met minimale aanpassing direct te betrekken door een nieuwe gebruiker (op eventuele aanpassingen van de indeling na).

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige 'as-is' staat opgeleverd.

Parkeren
Rondom het object zijn parkeerplaatsen gesitueerd. In overleg zijn er parkeerplaatsen beschikbaar.

Kadastraal
Het object dient nog kadastraal gesplitst te worden. Hierover dienen nadere afspraken gemaakt te worden met de kandidaat koper.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan