Resultaten laden ...

Editiestraat 31

40 - 110 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 795 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Literatuurwijk
Bedrijventerrein DE UITGEVERIJ

Bent u op zoek naar een inspirerende en moderne opslagruimte, kantoor- of beauty praktijkruimte in Almere? Ontdek ons prachtige bedrijfsverzamelgebouw aan de Editiestraat 31, gelegen in een bruisend zakelijk gebied. Met diverse ruimtes beschikbaar, biedt dit pand de perfecte mogelijkheid voor ondernemers, zzp'ers en bedrijven om hun onderneming te vestigen.

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Editiestraat 31 in Almere is een modern pand. De ruimtes zijn licht en open, en bieden een aangename werkomgeving. Het pand is voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals onder andere Wifi, een airco/verwarming in elke ruimte en voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt het gebouw over een representatieve entree, diverse toiletruimtes en een gezamenlijke kleine keuken.

Metrages (BVO)
Kantoor-/praktijkruimtes beschikbaar vanaf circa 40 m2 tot maximaal 80 m2

opslagruimte ter grootte van ca. 110 m², gelegen op een uitstekende locatie nabij afslag 3 van de A6. Binnen 15 autominuten bereikt u het Gooi en Amsterdam. De ruimte is geschikt voor opslag, groothandel en klusbedrijven. De unit wordt opgeleverd voorzien van een overheaddeur met toegangsdeur, systeemplafond met inbouw LED-verlichting, brandslang en toilet. Indien gewenst is het mogelijk om een naastgelegen kantoorunit erbij te huren.

Parkeren
Op eigenterrein zijn 13 parkeerplaatsen aanwezig. Verder is er in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Voorzieningen
- Airconditioning/verwarming
- Brandpreventiemiddelen
- Wifi
- Kleine keuken
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond
- Sanitaire voorzieningen

Huurcondities

Huurprijs kantoor-/praktijkruimtes: vanaf € 795,- per maand.

Huurprijs opslagruimte: € 1.195,- per maand exclusief service kosten.

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Aanvaarding: Per direct.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Is niet van toepassing.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan