Resultaten laden ...

Europalaan 100

19 - 158 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland

Kantoorruimte huren Europalaan 100, Utrecht
Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Europalaan 100 in Utrecht maakt onderdeel uit van Dotslash Utrecht. De populairste Start-up /Scaleup campus van de regio Utrecht. In 2018 begon dit concept in dit pand als logische landingsplaats voor start-ups na de incubatiefase. Kantoorruimtes zijn er vanaf ca 20m2. Wil je meer weten over de mogelijkheden op de locatie? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten
Je vindt er onder andere een lunchroom waar gewerkt wordt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een restaurant met 50 speciaalbieren en heerlijke pizza's, een co-op vleugel waar je buiten je kantoor kan samenwerken en waar je de corporate partners kan ontmoeten. Er zijn diverse vergaderruimtes en er is een event-space die je kan huren voor je eigen events en waar vanuit de community veel wordt georganiseerd.

Locatie en bereikbaarheid
De bereikbaarheid is met de ligging naast de A12 top. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als huurder. Er liggen een tram en bushalte voor de deur waardoor je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal staat en ook met de fiets knal je langs het gezellige Merwedekanaal in ca 10 minuten naar het centrum. Zoek je meer dan meters? Word je behalve knettersnel internet blij van reuring, een ambitieuze start-up vibe en een levendige community? Dan zit je hier helemaal op je plek.