Resultaten laden ...

Gustav Mahlerplein 2

15 - 840 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitenveldert-West

Het kantoorgebouw Vinoly is centraal gelegen op de Zuidas midden in het zakendistrict van Amsterdam. Kantoorgebouw Vinoly kenmerkt zich door zijn bijzondere raampartij en gevelbekleding. Vanuit dit kantoor heeft u een goed uitzicht over de omgeving. Het kantoor is turn-key en klaar voor gebruik. In het kantoor zijn verschillend faciliteiten aanwezig zoals een receptie, business lounge en diverse vergaderruimtes. De omgeving kenmerkt zich door hoogbouw en internationaal georiënteerde bedrijven zoals advocatenkantoren en financiële dienstverleners. In de omgeving van dit kantoorgebouw zijn diverse faciliteiten aanwezig. Op het Gustav Mahlerplein, en de andere kant van het station, op het Zuidplein bevinden zich verschillende bars, restaurants, winkels en sportscholen.
Tevens bevinden zich hier grote en internationale bedrijven als ABN AMRO, APG, Dentons, Kraft Heinz Company, Akzo Nobel en het WTC.

LOCATIE
Dit kantoorgebouw is zeer goed gelegen midden op de Zuidas. Meteen voor de deur bevinden zich onder andere de ingang naar Station Amsterdam Zuid WTC en het Gustav Mahlerplein. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn om de hoek.

Per auto
Door de ligging van het gebouw midden op de Zuidas is, met eigen vervoer, de ringweg A10 en zijn de A2, A1 en A4 zeer goed bereikbaar. Ook Schiphol Airport is binnen 15 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is letterlijk naast de ingang naar station Amsterdam Zuid WTC gelegen. Vanaf hier vertrekken de treinen in de richting van o.a. Schiphol, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast vertrekken hier de metrolijnen 50, 51 en 52, diverse bussen en tram 5 en 6.

Per fiets:
Ook per fiets is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Tussen 10 en 20 minuten fietsen zijn zowel Amsterdam Centrum, West, Zuid, Zuidoost en tevens Amstelveen bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 840 m² beschikbaar en is mogelijk te verdelen in units vanaf 15 m. Tevens bevindt zich hier een business lounge en diverse vergaderruimtes.

PARKEREN
In de buurt zijn diverse parkeergarages aanwezig. Indien beschikbaar kunt u een parkeerplaats huren.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Huidige afscheidingswanden.
- Vloerbedekking en meubilair (eventueel mogelijk middels het “design your office” concept).
- Gemeenschappelijke pantry voorzieningen.
- Gebruik business lounge en community room.
- Gemeenschappelijke vergaderruimtes.

Het gehuurde is inclusief:
- 24/7 toegankelijkheid.
- Receptie met ontvangst en doorverwijs functie.
- Beveiliging.
- Telefonie (inclusief lokaal telefoonnummer, toestellen en voicemail).
- Internet (standaard configuratie)
- Lokale belastingen, energiekosten en servicekosten.
- Postservice en adresservice.
- Dagelijkse schoonmaak.
- Lounge Membership.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.