Resultaten laden ...

Herikerbergweg 240

343 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 40 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 1
Huur parkeerplaats € 1850 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 2007
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 763 m²

Het kantoorgebouw Dali is één van de acht kantoorgebouwen van het kantorenpark Plaza Arena, gesitueerd in Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw is gelegen op het kruispunt van de Holterbergweg en Hoogoorddreef. De totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 5.525 m² verdeeld over de begane grond en acht boven gelegen verdiepingen. De entree van gebouw ‘Dali’ is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht.

Dali is voorzien van een klimaat beheersingssysteem en koelsysteem. Enkele voorzieningen in dit gebouw zijn (camera) beveiliging / alarm, vergaderruimtes, pantry, meubels, bemande receptie en een onderliggende parkeergarage. Kantoorgebouw Dali voldoet aan de eisen voor energielabel A.

Locatie
Het gebied Amsterdam Zuidoost ontwikkelt zich nog steeds, waardoor de bedrijvigheid groeiende is. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas en Telfort.

Het gebied Amsterdam Zuidoost ontwikkelt zich nog steeds, waardoor de bedrijvigheid groeiende is. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Graydon, De Bijenkorf, Adidas en Vattenfal.

Het object is gelegen in de directe nabijheid van de Johan Cruijff ArenA, Villa Arena winkelboulevard, Ziggo Dome, de IMAX Pathé bioscoop en het AFAS Live theater. Tevens bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum “De Amsterdamse Poort”. Het gehele centrumgebied wordt gewaardeerd als een multifunctionele kantoorlocatie in de Randstad.

Bereikbaarheid
Auto:
De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de centrale ligging tussen de verschillende knooppunten. Met eigen vervoer is het kantoor zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A2 (Amsterdam - Utrecht) welkeeen directe connectie heeft met de A9 en ringweg A10 (Haarlem - Amsterdam Zuidoost). Neem op de A2 afrit 1 Oudekerk a/d Amstel om vervolgens de N522 (Burgermeester Stramanweg) naar links te nemen.

Openbaar Vervoer:
Trein- en metrostation Station Bijlmer ArenA is dichtbij gelegen, welke zorgt voor een directe verbinding met de binnenstad van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Te huur
Ca. 343 m² | Begane grond

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt opgeleverd inclusief de volgende faciliteiten:
• Representatieve entree;
• Systeemplafonds met bandrasters per 1,80 m en verlichtingsarmaturen voorzien van verlichting;
• Klimaatinstallatie (ca 42 w/m²) per 3,60 m naregelbaar;
• Huidige wandgoten met 6 wdc’s en 4 (al dan niet loze) ICT aansluitingen per 3,60m;
• Te openen ramen per 3,60 m;
• Sanitaire voorzieningen per verdieping;
• 2 Liften.

Er zal een proces-verbaal van oplevering worden opgesteld voorzien waarin de staat van het gehuurde alsmede de additionele voorzieningen worden vastgelegd. Dit proces-verbaal van oplevering maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de huurovereenkomst.